Klubbutstyr

Sharken Ohaha
Merke: Trio II* fra Nor-Dan
Fot: 16,5
Motor: 20 hk Yamaha
Beskrivelse: Halvplanende Plastbåt utviklet av Liv Herholdt Haffner og bygget av Nor-Dan på Evje. Båten ligger i Son i sesongen og er klar for bruk av medlemmer etter utsjekk.

Turid/Bettan
Merke: Brigg 2001
Fot: 14
Motor: 30 hk Suzuki
Beskrivelse: Liten herlig RIB, som ble kjøpt inn for sesongen 2014, da Ohaha lå nede for overhaling. Båten ligger på henger og/eller i havna i Son. Lett tilgjenglig og tar oss raskt fra A til Kollen. Ikke noe problem med 4 voksne dykkere med utstyr og fullt plan. Klar for bruk av medlemmer etter utsjekk.

To’ern
Kajakk for to ble gavmildt overrakt klubben av Niclas Skärström. Denne er bred og fin og ypperlig for en tur til Bile, bevøysundet eller andre steder i Sonskilen. Kajakken ligger hos Nils Petter og kan lånes etter avtale. Årer har vi ikke.

Pompel og Pilt
UV – fotografering har blitt en viktig del av det å det moro under overflaten. Dessuten er det jo så mange flotte ting man kan avbilde, som kanskje ikke naboen har sett før, eller bestekompisen for den sakens skyld. Derfor har klubben invistert i to stk Canon S110 med Ikelite hus (Pompel og Pilt). Kamera’er er ment til bruk av klubbens medlemmer og er tilgjenglig for alle. Ta kontakt med  en kamerasjefene (Nils Petter og Fredrik) for utlån. 

Utlånsdrakter
Ved  hjelp av Oslo og Akershus Dykkerkrets og spillemidler, har klubben invistert i en rekke barne og ungdomsdrakter. De fleste spesielt tilpasset fridykking, men også noen som er litt lettere å komme inn og ut av. Draktene kan lånes ved behov og de vil også være tilgjenglige på våre faste torsdagstreninger. Et hvert medlem som låner drakt, er selv ansvarlig for at utstyret blir behandlet som forventet. Skylling er et must og de skal aldri ligge i sola.

Vi jobber med å få inn midler til innkjøp av noen sett med ABC-Utstyr og ikke minst sikkerhetsutstyr som for eksempel O2 – apparat.

Vi tar i mot både sponsorer, tips om inntjeningsmuligheter og utstyr som kan brukes av andre.

*Trio II ble først bygget av Fredrikkstad firmaet Libo-Plast. Den første av Trio båtene ble laget i 1964. Vår modell er litt nyere og produksjonen ble flyttet over til Nor-dan etter at Libo-Plast fant ut at de ville satse på en italiensk båt. I følge Nor-Dan er Sharken vår forløperen til båten som senere het Nordan 16. Det morsomme er at Nor-Dan båtbyggeri den dag i dag bygger båter og har spesialisert seg på sjark.

En kommentar til Klubbutstyr

  1. Tilbaketråkk: Tang og tare fra klubben | Soon Fridykkerklubb

Legg igjen en kommentar