Tang og tare fra klubben

Sånn i tide og utide er det greit med en oppgradering, og spesielt med tanke på at vi har fått flere nye inn og flere er på vei, er det greit med en liten (det vi vel egentlig si lang) oppdatering fra klubben.

Trenger flere støttespillere
Med egne barn i full aktivitet på mange arenaer, ser vi større og større behov for støttespillere, styremedlemmer, aktivitetsledere og instruktører. Og det er jo alltid i egne rekker man skal lete. Vi kan hverken love penger eller fete biler, men vi kan love en gjeng med voksne og barn som virkelig verdsetter det man gjør og er dedikerte i sine oppgaver. For styremedlemmene kan vi forøvrig love utsøkt kaffe og hjemmelaget kake til hvert møte. Vi har fått servert alt fra fiskekake til rullekake så langt.

Treninger
Vi har denne høsten vært så heldige å få tildet følgende treningstider:

 • Tirsdager 2100 – 2200
  Satt av til kursdag for de eldre med åpning for UV-rugby
 • Torsdager 1630 – 1830
  Til alle i klubben. Trening og kurs, fridykking MED SNORKEL
 • Søndager 0900 – 1030
  Moro trening for alle morgenfugler

Kurs og trening for voksne
På tirsdagstreningene vil vi forsøke å spille litt undervannsrugby ved siden av ren trening på å klare CMAS krav med tanke på kurs som vil bli satt opp etter nyttår. Ønsker du delta på kurset, tar vi gjerne påmelding allerede nå. Både Teori og praksis vil bli forøskt avholdt på tirsdagene, mens det etterhvert vil kreve litt av noen i sjøen ute ogå. Klubben har noen drakter som kan lånes til de som ikke har selv.

Maillister og sosiale medier
Vi har satt opp to maillister man kan være med på for å holde seg oppdatert. Send mail og be om inkludering eller ekskludering:

medlemmer@soonfridykkerklubb.no
Info rundt det som skjer i klubben og i klubbens regi

snorkelp@soonfridykkerklubb.no
Uhøytidelig blog med vannvittig dybde og frisk språkbruk. Maillisten for de som vil være med i vannet i både tide og utide med og uten jaktutstyr. Her sendes invitasjoner til dykk og treff utenom klubbregi.

Vi har også satt opp en facebook side som oppdateres ved behov og fungerer greit ved avvikling av treninger etc.

Utstyr
Vi har etterhvert opparbeidet oss en liten utstyrspark. Den er i stadig vekst, noe vi finner gledelig. Vi forsøker holde hjemmsiden oppdatert med det vi har for hånden. Alle medlemmer kan benytte seg av utstyret vi har. Vi har fortsatt noen ting på ønskelisten og har folk gode tips eller ideer med tanke på det …. kom med det.

 •  O2-apparat
 • Klubbhus/Oppbevaingssted (leie av lokaler (låve/brakke) til veldig hyggelig pris er innafor)
 • Bobil
 • Fikse motor og gass/gir (det siste har Thorbjørn en løsning på)

Takk til alle sponsorer/støttespillere
Vi ønsker å rette en spesiell takk til alle de hyggelige, hjelpsomme og velvillige organisasjoner og personer vi er så heldige å treffe på. Om vi har glemt noen i farta, si i fra. Du/dere verdsettes og gjør det mulig for klubben å ha et godt tilbud til en latterlig billig penge.

Minner om medlemskontigent for de som ikke har betalt,

Planer for 2014
Vi har planer om å bestå også kommende år (og ytterligere etter det). Derfor har vi satt ned noe av det vi har planer om å få gjennomført i det fiskens år 2014.

 • CMAS Kurs for voksne
 • CMAS Kurd for barn
 • Fridykkerleir, i år større og mer åpen enn noen gang
 • Temakveld, UV-foto
 • Temakveld, bygging av Harpun
 • Andre temakvelder, kom med innspill
Dette innlegget ble publisert i Klubben, Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar