Fridykkerleir ble knall …. også i år

Grunnet fullbookede helger så langt øyet kunne se, ble det en noe avkortet fridykkerleir. Men at det ble suksess likevel kan vel antall deltagere tyde på. 14 barn, 8 voksne og 4-5 bikkjer inntok Hulvika fredag 30. August til lørdag 31.

Det tok ikke lang tid før de aller fleste var i vannet allerede første kvelden. Etterpå ble det grilling. bålkos og lek på gresset. Lørdagen gikk med til å ta morgenbad, mens vi etter frokost tok siste del av CMAS sertifiseringen der barna måtte ned på 3-4 meter og hente sertifikatet sitt. Det var knyttet litt spenning til dette, da vi var steile på at det måtte klares for at de skulle få bestått. Det gjorde de alle med GLANS. Flinke elevene våre 🙂

En strålende fridykkerleir, med mye dykking, ble avsluttet midt på dagen lørdag. Neste år skal vi ha båten i orden og kanskje en litt lenger leir. Takk til både barn og voksne som bidro til suksessen

Dette innlegget ble publisert i Aktiviteter, Nyheter, Ukategorisert, Utflukter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar