Sommern er både over og under vann

Sommern er definitivt både over og under vann. Blikkstille, 18 grader i vannet og over 20 i luften var akkurat den rammen det burde være når vi endelig kunne samles til utetrening.

Kl 1800 kom jeg og ungene for en gangs skyld først på trening, men etterhvert dukket det opp flere. Honnør går til Sofie og Julia som kom syklende til trening. Til og med Bernie dukket opp etter en snartur hjemmom for å lade batteriene.

Sikten var like upåklagelig som været. Bunnen kunne ses klart på 4-5 meter. Ludvig og Cornelius hang på en runde med flåten, og Ludvig fikk sett sin første (og sikkert ikke siste) flyndre. Som vanlig ble stupebrettene flittig brukt, og tilsammen koste vi oss i vannet en times tid. Fantastisk deilig! Vi satser på like fint vær og vann om en uke.

Dykkes!

Dette innlegget ble publisert i Aktiviteter, Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar