Full fres i sommerferien

Sånn midt i sommerferien, mens andre idrettslag har tatt ferie og mange og enhver har valgt turen vekk fra Son, avholdt fridykkerklubben trening på Sonstranda. Man kan lett si seg fornøyd med 13 fremmøtte fordelt på 7 barn og 6 voksne. Ikke alle voksne var i vannet og ikke alle barna valgte maske og snorkel. Men hyggelig ble det og for mange en bra opplevelse. 3-4 meter fra strandkanten plukket instruktør Nils Petter opp et flott eksemplar av havets delikatesser. Det ble stor ståhei både blant medlemmene og andre badegjester og instruktøren selv kunne jo inkassere en finfin middag.

Hvorvidt det blir trening kommende torsdag eller ikke, avhenger av tilgangen til instruktører. Om det blir trening oppdateres dette på våre facebook sider

Forøvrig kan de som ønsker det melde sin interesse for å motta invitasjoner til mer uformelle sammenkomster med stor takøyde ved å sende mail

Dette innlegget ble publisert i Nyheter, Trening, Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar