Dårlig sikt og dårlig vær men en vanvittig bra gjeng

Gårsdagens dystre værmeldinger satte ikke noen stopper for ivrige barn, selvom både foreldre og instruktører iherdig prøvde å hinte til at kaffe og innendørs aktiviteter var å foretrekke. 12 sprekinger var i vannet en drøy time og på brygga hadde vi ytterligere 4 tobeinte og 2 firbeinte venner.

I vannet var det friskt og godt, men dessverre var ikke sikten vanvittig bra. De med snorkelen i behold og litt trente øyne kunne likvel observere mye liv inni bukta på Kjøvangen. Foruten alle Bergnebb’ene ble det sett et par flyndrer, 3-4 torsk, en ål i tillegg ble både skjell, eremittkrepser og Sjønellik utforsket. Krabbefiskerne på brygga fanget både krabber og «ål» (Tangsprell).

En herlig torsdagskveld med Soon Fridykkerklubb, selv uten pølsesjefens pølser …

Forøvrig kan vi nevne at Magnus, som tok toget fra Kolbotn, viste skumle ferdigheter under vann, selv uten svømmeføtter. Da jeg fortalte Nils Petter om det kommenterte han;
– Når vi får på den karen skikkelige svømmeføtter, dukker han ned ved brygga og kommer opp igjen på Bevøykollen.

Dette innlegget ble publisert i Nyheter, Trening. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar