Bare bedre og bedre

Med en ny fridykker i hallen og flere som tok gjenværende krav til sertifisering, var det to stolte trenere som forlot hallen i dag. En herlig gjeng vi har fått æren av å bli kjent med. Ikke noe å si på hverken innsats eller progresjon hos nye eller gamle fjes. Rett og slett moro og klapp på skulderen. Vi gleder oss til å ta alle med ut (endelig avklaring på når første trening ute er kommer om kort tid) og vise de hva Sonskilen har å by på. Dessuten kan vi se frem til deltagelse på Svartås hytta, servering av SnorkelSuppe og ikke minst fridykkerleiren som kommer i løpet av sommeren/høsten.

Grattis til Emilie og Helena med bursdagen som var og svømming med bare Snorkel. Grattis til Sofie og Eirik som leverte med glans og velkommen til Julia. Takk også til alle de 12 andre barna som bidro til en fin dag i bassenget. Kanon

Dette innlegget ble publisert i Aktiviteter, Nyheter, Trening. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar