Videoprosjekt

Under mottoet bilder og film er moro, ønsker vi etter vinterferien å sette sammen en liten eller stor gruppe som vil være med å lage en film om Soon Fridykkerklubb og treningene inne. Alle barn (og voksne) som ønsker å være en del av prosjektet får være det. Vi trenger alt fra produsenter til modeller. Tror dette kan bli et moro prosjekt og et herlig sluttprodukt. Nils Petter og Fredrik stiller selvfølgelig som veiledere. For deler av prosjektgruppen må vi påberegne noe tid utover treningstiden.

Snakk med barna og gi oss et vink om hvordan de ønsker å bidra, så kommer vi opp med en preliminær plan så fort vi har nok tilbakemedlinger.

En tidligere produksjon (ute, vel og merke):

Dette innlegget ble publisert i Nyheter, Trening. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar