CMAS-kurset i gang

Med tretten forventingsfulle barn klare for kursstart begynte søndagen på best mulig vis. Etter litt testing av svømmeferdigheter, fikk barna bli bedre kjent med utstyr både på lanmd og i vann. Etterpå ble lunsjen spist i kultursalen, mens første teori leksjon ble holdt.

Både barn og foreldre hadde en fin første kursdag og gleder seg til fortsettelesen … tror vi. Vi har forøvrig valgt å dele opp i to grupper, der de som var inne til teori (gruppe 2), blir en gruppe og resterende danner en annen gruppe. Vi kommer tilbake med komplett oppsett, men neste leksjon for gruppe 2 blir 20. Januar. Neste leksjon for gruppe 1 blir 13. januar

Forøvrig trener vi som vanlig både torsdag og søndag.

Dette innlegget ble publisert i Aktiviteter, Kurs, Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar