Nissen Petter og Nissemor kom

GyltePetter kom ikke som Nissen på kjerringa, men både Nissen Petter og Nissemor fant veien til Grevlingen Svømmehall. Helt alene var de ikke. Med seg hadde de 14 barn og et par hjelpere. Etter en lett oppvarming av bassenget, følte barna for enda mer oppvarming og takket ja til både gløgg og pepperkaker, samt Bjørn Erik og Marie’s utsøkte Muffins. Etterhvert som kaker fant veien til magen, begynte den å romle etter nissen. Eller kanskje var det barna. Nissen ble påkalt en del ganger, mens vi foreldre forsikret barna om at det i alle fall ikke kom noen nisse som var dum nok til å hoppe i vannet. Men der var’n, Nissen Petter … med sekk og lue på. Vi snakker ikke Jon Blund altså, skjønt det kunne se ut som han sov, for ikke merket han en alv som snek seg på han og hjalp han med et dytt ut i bassenget. Like vel ble det godteposer til alle barna som dykket ned til Nissen. En bra Nissefest med litt trening, litt lek og mye moro.

Dette innlegget ble publisert i Aktiviteter, Nyheter, Trening. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar