Hainød

For andre gang denne høsten/vinteren har sharken kommet i skikkelig trøbbel. Første gang var det så ille at han ble liggende med buken opp. Denne gangen slapp han unna med enkelte frostskader og en skikkelig følelse av å bli låst inne. Godt Ohaha ikke fikk «klaus». Isen lå relativt tjukk flere steder i elva og det var ingen enkel oppgave og få han ned til havna for opplag. Jeg prvøde meg alene på oppdraget, men måtte tilkalle hjelp. Roger stilte på kort varsel og så kom vi i dialog med
en kar på andre siden av elven. Han viste seg være god med lassoen og brått hadde vi to tau og en padleåre som motorkrefter.

Video av Ohaha i nød

I vinter/vår skal sharken få en ansiktsløftning så om noen vil være med å bidra, det være seg med utstyr eller arbeidstimer, rop i snorkelen. Ps! Vii ønsker oss en langstmmet motor opp mot 40 hk, om noen vet om noe. Alt fra 8-40 hk er av interesse, selvfølgelig om det ikke ruinerer klubben.

Dykkes,
Fredrik

Dette innlegget ble publisert i Klubben, Nyheter. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Hainød

  1. Tilbaketråkk: En hyllest til Ohaha – Soon Fridykkerklubb

Legg igjen en kommentar