Stabilt godt oppmøte

De siste treningene har det vært stabilt godt oppmøte. Både torsdager og søndager har samlet rundt 15 barn og 2-6 voksne i vannet. I tillegg har vi flinke folk på bassengkanten. Til tross for veldig mye lek, hopping og moro, har barna også fått øvd seg på ting med abc-utstyret på.De aller fleste er nesten komfortable med å tømme maska. Og enkelte klarer de vanskeligste trestjerners kravene ganske greit.  Men bli ikke eplekjekke, for det vanskeligste er det ingen av dere som klarer ennå. Det er heller ikke forventet, men noe vi kan jobbe mot. Alle barna viser stor fremgang og jeg tør påstå at de virkelig begynner å bli trygge i det våte element.

Det har vært stor stas å skru av lyset torsdagskveldene og la de få låne lykter. Moro at de får prøvd seg for det er faktisk ganske spennende. Monofinnen er også en hit, og aler frem en annen svømmemetode. Denne har vi fått låne av Kongsberg Dykkerklubb.

Alt i alt … jeg syntes det er fantastisk moro at vi stadig vokser og nye barn og voksne for øynene opp for det vi driver med. Vi er selvfølgelig langt fra perfekte og tar gjerne mot tips og innspill fra både foreldre og barn, alt mellom himmel og havbunn.

Dette innlegget ble publisert i Nyheter, Trening. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar