Vann er moro

Selv oss litt sånn smådrevne snorkelfantomer blir litt mo i knærne når vi nærmer oss vannet grevlingen. Nok en trening stod for døren og oppmøtet var slettes ikke ille. 10 barn og 2 voksne fant veien i vannet, mens 3 andre voksne passet på at alt gikk greit for seg fra land. Det ble denne gangen trent mye under vann, og vi ga litt repetisjon av tegn samt å tømme masken for vann. Det siste må vi nok trene enda mer på.

Vi har fortsatt et SnorkelProblem siden de færreste bruker denne. Ha den i det minste festet til stroppen på maska, så blir man vant til at den henger der. Dette kommer jeg til å mase på til det kjedsomlige. Samtidig skal vi jo ha det moro, og det syntes jeg vi har. Dessuten er det så mange flinke og positive barn på treningene. Det liker vi.

Sees søndag morgen kl 09.00 for nye øvelser og krumspring. Jada, klart det blir rom for litt stup og lek søndag også, men snorkel og øvelser skal også være med.

Det har vært forespurt CMAS-kurs slik at barna (og voksne) kan sertifisere seg. På grunn av julestria som nesten er i gang, valgte vi å vente med dette til over nyttår. Vi tar sikte på å bruke søndagene på dette (det vil også være åpent for de som ikke vil sertifisere seg). Etter svømmingen vil det bli gitt teori på en egnet plass.

Dette innlegget ble publisert i Kurs, Nyheter, Trening. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar