Rolig start

Til tross for at vi ikke formelt sett har hatt pause i treningen, har det blitt noen uker med opphold i sommer.  Første skoledag ble feiret med trening på Kjøvangen og til tross for yr meldte regn … er det mulig … hadde vi strålende sol og mange grader i vannet. Det ble både fridykking, hopping og pølsespising. En skikkelig hyggelig økt der vi var 7 unger og 3 voksne i vannet, mens vi hadde en skipbrudden gutt i gips på brygga, sammen med vikarierende pølsesjef Vivian og Dykkeleder Nils Petter. Strålende innsats av de fremmøtte og sola. Sees igjen neste torsdag, før det braker løs med fridykkerleir. Husk å meld deg på. Hittil har jeg kommet til ca 25 deltagere, men jeg tror jammen meg det blir noen flere.

Dette innlegget ble publisert i Aktiviteter, Nyheter, Trening. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Rolig start

  1. Tilbaketråkk: Rolig start « SON stedet uten mandager… ISoon.no

Legg igjen en kommentar