Kystkultursuksess

Soon fridykkkerklubb avholdt som kjent utstilling og servering av SnorkelSuppe lørdag. Litt i håp om å få inn noen kroner til klubben, litt for å høste nye medlemmer og mye fordi vi elsker Son og dens nærhet til sjøen og derav vår aktivitet. SnorkelSuppen ble en suksess, og mye av æren bør tilskrives våre dyktige og ivrige assistenter. Tusen takk til Leah, Elias, Emilie, Helena og Sofie. Makan til stå på vilje og ikke minst smilefjes verdsettes stort. Dette er kommende ressurspersoner for den lille herlige byen vår. Me like.

Leah, Helena og Emilie skrubber skjell, mens Elias og Nils Petter ordner med bilder.

Som nevnt, Suppen høstet lovord og bildene ble kommentert og verdsatt. Bildesalget var nok ikke like intenst som vi hadde håpet på, men for å rette opp det lille overskuddet til et større overskudd, vil vi åpne for mulighet til å bestille bilder (og ikke minst støtte klubben) via nett. Detaljer rundt dette oppdaterer vi med snart.

Skuespillerne Helge Sveen og Hanne Dahle sververs SnorkelSuppe av våre kommende stjerner

Skuespillerne Helge Sveen og Hanne Dahle sververs SnorkelSuppe av våre kommende stjerner

Takk igjen til våre unge og ivrige fridykkere. Takk til Birger, Alex og resten av kystkulturgjengen for at vi får være med å bidra til nettopp det … kystkultur.

Takk også til Japanphoto i Moss, som var ga oss veldig gunstige betingelser.

Dette innlegget ble publisert i Aktiviteter, Nyheter. Bokmerk permalenken.

3 kommentarer til Kystkultursuksess

  1. Tilbaketråkk: Kystkultursuksess « SON stedet uten mandager… ISoon.no

Legg igjen en kommentar