Brrrrr, dette var gøy

Den første offisielle treningen ute i regi av Soon Fridykkerklubb er skrevet inn i historiebøkene. Og med det oppmøtet, den iveren og den gleden både barn og voksne viste blir det definitivt ikke den siste gangen vi tar oss vann over hodet. Hele 17 barn og 3 voksne var å finne i vannet på Kjøvangen torsdag, med grillsjefer og tilsynsvakter talte vi 33 herlige individer.Noen hevder vannet var 7 grader, andre igjen drister seg til å mene at det var tosifret. En felles oppsummering sier vel at de aller fleste syntes det var litt kaldt, men ikke værre enn at det var MYE moro.

Det ble så godt oppmøte at sikkerheten til barna fikk gå før rydding av stranden. Vi rasket dog med oss det vi så av synlige og usynlige gjenstander på og rundt dampskipsbrygga. Våre lovende fridykkere fikk ta på seg utstyr og kjenne på følelsen av dette i vannet. Til tross for de manglende gradene i vannet, holdt de aller fleste ut på lenge og vel. Noen forsket på sjøstjerner, noen lette etter skjell, noen fanget flatfisk og mange hadde det rett og slett bare moro.

Etter en god økt i vannet, stod grillsjefene på brygga klare med både håndklær og pølser. Fisken som ble fanget ble løslatt denne gangen, men det var nok av innmat (pølser) til hele gjengen. Helt fantastisk oppmøte på en helt fantastisk gjeng.

Som en den perfekte avslutningen fikk ryddegjengen også besøk av en en koloni med Niser. Opp til flere ble observert, dog et stykke fra brygga, og etter at vi hadde skiftet til tørre klær.

En takk til alle de ivrige fridykkerne våre, grillsjefene, instruktørene (ryddegjengen) og sist men ikke minst Drøbak Undervannsklubb og Eidsvoll Dykkeklubb, som har vært så snille å låne oss utstyr. I fremtiden håper vi å få midler til kjøp av noen egne klubbdrakter og vi regner med våre fridykkere stadig blir bedre utstyrt.

Vi legger ut et bildegalleri fra treningen i løpet av uken.

Flott artikkel i Moss Avis:
Soon Fridykkerklubb ser dagens lys

 

http://www.moss-avis.no/sport/soon-fridykkerklubb-ser-dagens-lys-1.7220968

Dette innlegget ble publisert i Nyheter, Trening. Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Brrrrr, dette var gøy

  1. Tilbaketråkk: Utstilling og SnorkelSuppe på Kystkultursenteret | Soon Fridykkerklubb

Legg igjen en kommentar