Mange kryss i bunn

Nok en tidlig søndag er unnagjort i hallen. Denne gangen hadde vi 14 stk i vannet. 8 barn og 6 voksne. Etter en god oppvarming fikk vi trent litt på dropping av blybelte og fikk også gjennomført en del øvelser. Noen av barna er godt i gang med ferden mot CMAS sertifisering. Det er gledelig.

Det ble notert mange kryss på den medbragte blokka og barna viste stor fremgang på mange områder.  Vi kunne også ønske to nykommere velkommen. Supert. Ellers hadde vi NDF’s kamera med oss til bruk av barna. Noen bilder ble det også denne gang:

Noen av de voksne benyttet seg også av det gode været og kom seg i vannet utendørs i helgen. Det meldes om mye liv og tosifret tall på gradestokken …. også under vann. Det lover godt til torsdagens trening.

Fra SnorkelBloggen:
Lørdag: Vårtegn

Søndag: Solen skinner og livet smiler

SnorkelProduksjon:

Dette innlegget ble publisert i Nyheter, Trening. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Mange kryss i bunn

  1. Tilbaketråkk: Utstilling og SnorkelSuppe på Kystkultursenteret | Soon Fridykkerklubb

Legg igjen en kommentar