Grilling og strandrydding 3. mai

Været som er varslet frem mot første trening ute, er bare til å smile av. Sola skal være på vårt lag fra i morgen til og med torsdag … og kanskje enda lenger, med et og annet hederlig unntak. Derfor har vi stor tro på at første trening på Kjøvangen 3. mai klokken 18.00 blir en suksess.

Tema for dagens trening. Finn en «skatt» og putt den i søpla. Den store strandryddedagen arrangeres 5. mai. Vi deltok på fjorårets aksjon, og ønsker å gjøre det samme i år, men bruker treningen 3. mai som dag i steden. De barna som har hodet i vann, leter etter uønskede elementer på bunn, mens de som er over, tar seg av resten av stranda. Om barn eller voksne får noen blinkskudd, kan disse brukes i konkurransen ryddenstrand.no har sparket i gang.

Voksne, som ikke dykker, oppfordres til å delta som grillsjefer. Vi lager bål/fyrer grill, så ta med ved, pølser og tilbehør. Mon tro om ikke vi rekker å grille en Flyndre også.

Første trening ute:
Sted: Kjøvangen
Tid: 18.00 – 20.00 (om noen trenger skyss, er det bare å forhøre seg)
Tema: Strandrydding
Utstyr: ABC, samt drakter og bly for de som har. Vi har lyktes å låne drakter til de første treningene slik at barna kan få prøvd seg litt. Vi har dårlig med bly.
Annet: Ta med ved og grillmat, vi lager bål.

Dette innlegget ble publisert i Nyheter, Trening. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar