Treningen Søndag

Vi lager en spennende og morsom vri på søndagens trening. Vi har vært så heldige å få låne to undervannskamera’er av Norges Dykkeforbund, og kjører derfor en helt uhøytidelig UV-foto konkurranse.

Barna vil få anledning til å opptre som fotografer og modeller, alt etter eget ønske. I fare for å få foreldre på nakken; ta gjerne med kjoler, t- skjorte eller noe som gir kul effekt på bilder (ikke noe krav, kan gjerne ha vanlig badeantrekk på). Skulle noen ha kamera hjemme, oppfordres det til å medbringes.

Foto: Kelly Kirlin

Bilder fra dette vil legges ut på nettsiden (med samtykke fra foreldre) og dukker det opp noen virkelige blinkskudd er vi ikke sene om inkludere dette på en av de planlagte utstillingene hos Son Kystkultursenter nærmere sommeren.

Vi må holde bittelite forbehold om at posten kommer frem i tide.

Dette innlegget ble publisert i Nyheter, Trening. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar