Dobbelt så moro på søndag

Kommende søndag morgen er det igjen dags for å våkne tidlig og nyte et herlig dykk i Grevlingen Svømmehall. Vi vil bygge litt lego under vann, dessuten fortsetter å trene på utligning ved neddykk. Denne søndagen åpner vi også for at de som ønsker det kan få prøve seg på utvalgte øvelser som inngår i prøven til CMAS* Fridykker sertifisering.

Deler av SnorkelGjengen kommer til å bruke dette som oppvarming til deres dykk senere på søndagen. Da blir det leting etter vrak i den mye omtalte Kugrava, senere omdøpt til Koggegrava … eller var det omvendt … eller kanskje begge deler.

Om noen har lyst til å henge seg på, enten i vann eller på land er de velkommen til det. For de som syntes vannet er i overkant kaldt, kan vi oppfordre til grilling og sosialt samvær på strandkanten. Og er man først på strandkanten, ville det ikke være helt feil å ta en aldri så liten rusken-aksjon. Men som sagt, dette er altså helt på eget initiativ, og ingen formell felles ryddeaksjon.

Vi dykkes:
Grevlingen: 09.00
Kugrava: 13.00, ekspedisjonsleder Reidar «Indiana» Johansen

Dette innlegget ble publisert i Nyheter, Trening, Utflukter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar