Oppsummering fra styremøte

Torsdag i forrige uke ble det avholdt styremøte. For å holde dere oppdatert sammenfatter vi ting og tang vi kom frem til.

Sikkerhetsregler
Vi vedtok å innføre en del sikkerhesregler som skal følges ved fridykking i regi av Soon Fridykkerklubb. Bassengtreningen faller litt utenfor en del av reglene, men også her er det viktig å opptre fornuftig. Vi har lagt sikkerhetsreglene på nett.

Tilskudd og dugnadsarbeid
For å bedre tilbudet til medlemmene er vi stadig på leting inntjeningsmuligheter. Drømmen er å kunne ha flere sett med drakter som kan lånes til barn og voksene som vil prøve seg litt i vannet. En båt med motor står også på ønskelisten, i likhet med fotoutstyr, så barn og voksene kan se på livet under vann også etter at de har vært der. Diverse søknader om tilskudd/støtte er under utarbeidelse. I tillegg vil forsøke å smarbeide med Kystkultursenteret og avholde fotoutstilling med salg av SnorkelSuppe i løpet av 2012.

Logg og diverse skjema
Det utarbeides logg til føring ved dykk i regi av klubben. I tillegg utabeides instrukser for dykkeleder.

Livredningskurs
Vi håper og tror at vi kan få i stand livredningskurs eller innførsing i livredning gjennom smarbeid med Vestby svømme og livredningsklubb. Jo flere barn og voksene som innehar slik kompetanse jo tryggere er vi i og rundt vannet.

Trening utendørs
Vi har satt begynnelsen av mai som start for treningne utenndørs. Treningsdag er ikke fastsatt, men vi ønsker en ukedag. Gjerne med start 17-18 – tiden. For de som har barn i trening send oss gjerne en mail med preferanser eller dager som ikke passer. Behov for utstyr vil komme og vi jobber med å skaffe oss gode avtaler som kan komme medlemmene tilgode. Informasjon om dette vil komme.

Møte med NDF
Norges Dykkerforbund vil komme å informere oss om klubbdrift og utvikling 5. mars. Om noen er interessert i være med, er det bare å gi beskjed.


Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar