Topp oppmøte

Vi har fått en formidabel start på sesongen innendørs. Flust av barn og voksne på trening. De to siste torsdagene har det vært et sted mellom 15-18 barn samt 4-5 voksne, mens det nå på søndag kom hele 7 voksne og 13 barn. Da snakker vi kl 09.00 på morgenen…. det står det respekt av.

Treningstilbudet er forøvrig følgende:
Tirsdag, ute
For voksne og/eller store selvgående barn. Tid og sted etter avtale.

Torsdag, Grevlingen (inne) 1700 – 1830
For alle som vil trene. Her legges det opp et opplegg som skal følges. Instruktører er Nils Petter, Andreas, Lars og/eller Fredrik. På nyåret starter vi CMAS- sertifiseringskurs. Interesse for dette kan meldes allerede nå.

Søndag, Grevlingen (inne) 0900 – 1030
Kosedag i bassenget for voksne og barn. Ikke noe spesifikt opplegg, men oppgaver/øvelser kan fåes på forespørsel.

Dette innlegget ble publisert i Nyheter, Trening. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar