Vi inviterer til Fridykkerleir

Nytt år og nye muligheter. Denne gangen har vi åpnet for flere enn bare klubbens medlemmer. Her kan det bli mulighet for å treffe likesinnede både over og under vann på tvers av dykkerklubber. Vi har et felles mål for øyet … hygge.

Sted: Tronvika
Tid: 30/8 – 31/8, oppmøte rundt 11-12, avreise rundt 16

Overnatting
Vi har plass til noen på MUK sitt klubbhus, som vi også vil benytte til andre aktiveter, men det er stor sannsynlighet for at flere også får nyte godt av telting.

Innhold
Det blir servert middag og kvelds lørdag, samt frokost og lunsj søndag. Vi skal selvfølgelig kose oss i vannet og vi åpner for mulighet til å prøve både undervannsjakt og «nattdykk» i følge med en eller flere av våre dyktige instruktører. Utover dette blir det lek, moro og hygge i og rundt vannet på Jeløyen.

Deltagere
Store som små, medlemmer av klubber tilknyttet Oslo og Akershus dykkekrets. Foreldre er også velkomne, men må i utgangspunktet besørge mat og overnatting (telt) selv, om de ikke skal være med deltagere og følge det oppsatte programmet (da er de som deltagere å regne og år kost og losji).

Pris
I god klubbånd og ved hjelp av dykkekretsen, blir dette som vanlig latterlig billig. 200 pr snute og vi er åpne for å halvere prisen for søsken. Nesten som å vinne i Lotto det.

Først til mølla … eller vannkanten om du vil.

Påmelding: leder@soonfridykkerklubb.no
Spørsmål: 92045729

Agenda:

Lørdag:

12.00 Oppmøte og innsjekking
13.00 Felles dykk med mulighet for å prøve jakt. Vi avrunder med litt vannlek
17.00 Røykekurs med Lars
18.00 Middag (pølser/fiskesuppe)
21.30 Nattdykk
22.30 Kveldskos og film 

Søndag
09.00 Frokost
11.00 Fellesdykk
13.00 Vannlek
15.00 Pakke sammen
16.00 Avreise
Husk liggeunderlag og sovepose

Fridykkerleir 2014

Dette innlegget ble publisert i Nyheter, Utflukter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar