Jevn fordeling i godværet

Vi får vel la det labre været ta skylden for det beskjedne oppmøtet på årets første bassengtrening ute. Men som en Ulv en gang sa på en vang, det finnes ikke dårlig vær, bare mangel på våtdrakt. Likevel dukket 6 ivirge våtdrakter opp, en hadde til og med syklet fra Deør til Kjøvangen … og hjem igjen … TØFT. To barn, to ungdommer og to voksne koste seg i godt varmt vann på den ikke altfor ukjente stranda. I tillegg hadde vi en dykkeleder på land.

Alt i alt en fin fin start og vi regner med både grill og bedre vær neste uke.

Regn spiller liten rolle med rett påkledning

Vi avsluttet med tunneldykk, etter at fisken også ble fanget

Moro å utforske vår egen hemmelige grotte

 

Dette innlegget ble publisert i Nyheter, Trening. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar