Workshop harpunbygging


Soon Fridykkerklubb inviterer til Workshop i harpunbygging lørdag 15. februar. «Shop’n» blir å finne i Moss Undervannsklubb’s herlige lokaler i Tronvika. Her kan man påbegynne en harpun, fortsette på en eller rett og slett skaffe seg den erfaringen som skal til for å få til dette på egenhånd.

Vi legger opp til en drøy times intro og teori inkludert intrikate spørsmål fra deltagerne, med svargaranti. Om det er svaret som var forventet, kan vi dog ikke garantere. Deretter begynner vi selve work-delen av shop’n- Altså Liming (for de som går for det), fresing, forming osv. Vi koker inn en lunsj, og åpner for at de som vil ha et avbrekk i vannet, kan ta seg det. Her blir det også mulig å teste et par hjemmelagde harpuner. Når det er dags for det fortsetter vi arbeidet til vi måtte finne det for godt å pakke sammen. Sånn anslagsvis i 16-tiden.

Vi satser på uhøytidelig stemning og masse hygge blant entusiastiske UV-jegere og harpunbyggere. Dette blir hyggelig.

Praktisk info
Dato: 15/2
Sted: Tronvika
Pris: 300,-
Frist: Først til mølla
Utstyr: Det kan forhåndsbestilles Teakstokk, enten ferdiglimt eller i deler og det kan forhåndsbestilles deler som triggermech, strikker osv.  Se valg nederst. Vi tar med det vi har av verktøy, men deltagerne oppfordres også til å ta med.
Påmelding:
leder@soonfridykkerklubb.no
Navn:
Inkluder hva som skal være med i bestilling.

Teak fra Soon Snekkerverksted
Vi bestiller teak fra Soon Snekkerverksted. De har gitt oss en pris på 475,- for 4 staver som tilsammen danner en stokk av dimensjon 45x50x1200, altså en stokk som kan passe til 80, 90 og 100 harpuner. Vi runder opp til 500 i pris for kjøring, bestilling etc. Skal vi lime den, tar vi en hundrings som går til epoxy, filler og tvinger. Bestilling av limt stokk haster, spesielt om du skal ha andre mål eller spesiell utforming, f.eks hvit filler, som kan gi et slikt resultat.

Deler fra Nile Tec (Pakke 1000,-)
Vi har i samarbeid med Nile Tec satt opp følgende pakke:
Trigger Mech
Trigger Guard
Line Anchor
Line Guide
Rubber
Bungee
Wishbone Inserts
Dynema
Ønskes andre utgaver (f.eks er ikke valgte trigger mech optimal for kombinasjon med snelle, da er siderelease bedre. Samme pris.) eller andre ting fra Nile Tec, kan det også bestilles gjennom oss, med de rabattene vi har blitt lovet. Gi beskjed. Siste frist for bestilling av deler er 31. Januar.

Supplering fra Frivannsliv
Gutta i frivannsliv har lovet oss å supplere etter beste evne. Om det er behov for deler utover det vi har satt opp i pakkene, f. eks spyd. Ta kontakt med oss så skal vi se hva de kan komme med av priser til oss.

Dette innlegget ble publisert i Kurs, Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar