Månedlig arkiv: juni 2014

Jevn fordeling i godværet

Vi får vel la det labre været ta skylden for det beskjedne oppmøtet på årets første bassengtrening ute. Men som en Ulv en gang sa på en vang, det finnes ikke dårlig vær, bare mangel på våtdrakt. Likevel dukket 6 ivirge våtdrakter opp, en hadde til og med syklet fra Deør til Kjøvangen … og hjem igjen … TØFT. To barn, to ungdommer og to voksne koste seg i godt varmt vann på den ikke altfor ukjente stranda. I tillegg hadde vi en dykkeleder på land. (mer…)

Publisert i Nyheter, Trening | Skriv en kommentar

Bassengtreningen flyttet utendørs

Grunnet stengt basseng og relatvit varmt vann flyttes all trening nå utendørs. I dag dykkes det med utgangspunkt Kjøvangen. Vi vil revidere tidene og se på mulighetne til å okkupere kun en dag, men inntill videre forholder vi oss til følgende tider:

Tirsdager 21.00 – ……:
Sted: 
Bestemmes ut fra forholdene og alltid på hæl’n, men kom gjerne med ønsker.
For voksne og de eldste barna. Her prioriteres bilder, film og jakt. Ikke noe grilloppfordinger her, men en kaffe etterpå gjør at man får lyst til å snu.

Torsdager 18.00 – 20.00:
Sted:
Bestemmes ut fra forholdene og alltid på hæl’n, men kom gjerne med ønsker
Barn og voksne (barna prioriteres) og det oppfordres til sosialt samvær og grillig. Pass på å fore instruktørene så de ikke krymper ut av draktene sine. Snurrepipperier og pølser er det alltid plass til.

Publisert i Nyheter, Trening | Skriv en kommentar