Månedlig arkiv: mai 2013

Bare bedre og bedre

Med en ny fridykker i hallen og flere som tok gjenværende krav til sertifisering, var det to stolte trenere som forlot hallen i dag. En herlig gjeng vi har fått æren av å bli kjent med. Ikke noe å si på hverken innsats eller progresjon hos nye eller gamle fjes. Rett og slett moro og klapp på skulderen. Vi gleder oss til å ta alle med ut (endelig avklaring på når første trening ute er kommer om kort tid) og vise de hva Sonskilen har å by på. Dessuten kan vi se frem til deltagelse på Svartås hytta, servering av SnorkelSuppe og ikke minst fridykkerleiren som kommer i løpet av sommeren/høsten.

Grattis til Emilie og Helena med bursdagen som var og svømming med bare Snorkel. Grattis til Sofie og Eirik som leverte med glans og velkommen til Julia. Takk også til alle de 12 andre barna som bidro til en fin dag i bassenget. Kanon

Publisert i Aktiviteter, Nyheter, Trening | Skriv en kommentar

HLR og livredning på kveldens trening

Minner om at vi i kveld vil gå gjennom HLR og Livredning for alle deltagere på CMAS-kurset. Det er også åpent for de som ikke har meldt seg på kurset til å delta. Vi har gitt beskjed til barna at det vil være lov å ha med rene klær til å bade med.  Nils Petter vil stå for instruksjonen.

På søndag følger eksamesprøver både i vann og på land.

Lykke til.

Publisert i Kurs, Nyheter | Skriv en kommentar