Månedlig arkiv: april 2013

UV-fotografer i klubben

Med to nye kameraer i boks, var interessen brukbar da Soon Fridykkerklubb i samarbeid med Japan Photo og Scuba Supply arrangerte Introkurs i UV-fotografering. Av de 7 påmeldte var 6 fra Son. Scuba Supply stilte med instruktør og tilrettela for en helg i Smögen, mens Japan Photo stilte med flotte premier og gode priser på utstyr. Mange flotte bilder ble produsert og tre ble utvalgt som vinnere. Klubben har hevet kompetansen og kan lære bort til andre medlemmer.

(mer…)

Publisert i Kurs, Nyheter | Skriv en kommentar

Ohaha sjøsatt

Sent i går kveld ble Sharken Ohaha sjøsatt. Det ble en alternativ og vellykket vannkjenning for haien vår og etter en natt i trygg havn, bar det ut i Sonskilen. Motoren på 21 hk gjorde seg godt på finnen til vår kjære båt og vi har nå betydelig kortere reisetid fra A til B … evøyollen.

Etter en litt slitsom tur i tildels krapp sjø, ligger Ohaha til Spabehandling. Ta kontakt med leder/nestleder for utskjekk og nøkler til båten. Alle som vil bruke den forventes også å bidra med stell av den sjeldne arten.

Ohaha, et vakkert skue i Sonskilen

Publisert i Klubben, Nyheter | Skriv en kommentar

Sharken Ohaha vil i vannet

Vår egen Shark, Ohaha, savner det våte element, men før han skal få vannkjenning syntes vi gutten bør få en liten understellsbehandling. Vi har følgende liste over ting som trengs, bør gjøres eller kan gjøres og må gjøres. Vi har et bitte-lite håp om å få han i vannet i løpet av helgen 20-21 April. (mer…)

Publisert i Klubben, Nyheter | Skriv en kommentar