Månedlig arkiv: mars 2013

Påskeferie

Siste trening før påsken ble unnagjort torsdag. Da ble det også mulighet for å prøve ut et av de to nye undervannskameraene klubben har kjøpt inn. Selvom undertegnede hadde glemt å lade batteriet, ble det allikevel tid til å få knipset noen bilder og tatt noen filmer. Vi driver jo med fridykking, da er det viktig med lavt stressnivå. Derfor fortsetter vi filmprosjektet etter påsken, og satser på en ferdig film før utesesongen begynner (i mai). (mer…)
Publisert i Nyheter, Trening | Skriv en kommentar

UV-Foto kurs

I samarbeid med Scuba Supply i Sverige og Japan Photo i Norge tilbyr Soon Fridykkerklubb Intro-kurs innen UV-Foto, spesielt tilpasset for fridykkere. Kurset er tilrettelagt for voksne og avholdes i Smögen helgen 13-14. April.

Kurset vil ha en uformell fremtoning og vi legger vekt på det sosiale. Vi snakker tross alt samme språk både vestlendinger, nordlendinger, østlendinger og svensker.

Japan Photo har lovet oss gode tilbud tilpasset det utstyret vi har behov for. Altså sitter på et kamera hjemme, du gjerne skulle hatt et undervannshus til, kan det være lurt å melde inn tekniske spesifikasjoner ved påmelding. De vil også kunne tilby komplette pakkeløsninger etter ønsker, behov og lommebok. Japan Photo stiller i tillegg med premier til beste bilder og fotobok fra turen.

Scuba Supply stiller med en dyktig instruktør, Patrik Karlsson, som guider oss gjennom bruk og vedlikehold av utstyr. I tillegg har de ordnet med overnatting og base for oss både lørdag og søndag. Da har vi tilgang til alle fasiliteter, blant annet badstu, på Smögen Dykcenter. Overnatting inkluderer frokost. I tillegg stilles et par lånekameraer til disposisjon, om behovet skulle melde seg.

Pris for Intro helgen m/overnatting og frokost: 1100,-

Ytterligere detaljer kommer plutselig, men vi tar allerede nå imot påmeldinger, det være seg fra medlemmer eller ikke. Det er begrenset antall plasser og vi har kun ti plasser igjen, først til mølla … eller Smögen om du vil.

Som sagt, det sosiale vektlegges og vi tar blant annet sikte på en hyggelig fellesmiddag på lørdagskvelden.

Påmelding sendes til Fredrik Holst

Publisert i Kurs, Nyheter | Skriv en kommentar