Månedlig arkiv: desember 2012

Nissen Petter og Nissemor kom

GyltePetter kom ikke som Nissen på kjerringa, men både Nissen Petter og Nissemor fant veien til Grevlingen Svømmehall. Helt alene var de ikke. Med seg hadde de 14 barn og et par hjelpere. Etter en lett oppvarming av bassenget, følte barna for enda mer oppvarming og takket ja til både gløgg og pepperkaker, samt Bjørn Erik og Marie’s utsøkte Muffins. (mer…)

Publisert i Aktiviteter, Nyheter, Trening | Skriv en kommentar

Kanskje kommer nissen …

I morgen, torsdag, kjører vi Julemarkering på treningen. Det ryktes om både gløgg og pepperkaker. Kanskje kommer også Nissen, men da er det fare for at du må hente fra sekken på bunn 😉

Publisert i Aktiviteter, Nyheter, Trening | 1 kommentar

CMAS* Fridykkerkurs

Sjøen er en uoppdaget arena. En fridykker får mulighet til å utforske det mangfoldet av liv som befinner seg under overflaten, der han/henne glir lydløst gjennom vannet og betrakter livet uforstyrret.

Fridykking er en trygg og fin vannaktivitet som er godt egnet for barn og unge.
På et fridykkerkurs lærer vi hvordan en skal oppføre seg for å kunne drive dykkingen på en trygg og god måte. Det gis opplæring i utstyr, dykketeknikker og sikker dykking. (mer…)

Publisert i Aktiviteter, Kurs, Nyheter | Skriv en kommentar

Soon Fridykkerklubb med barneaktiviteten

To mandager på rappen stilte Soon Fridykkerklubb med frivillige instruktører til 3. klassingene på Barneaktiviteten i Son. Det så ut til at de fleste trivdes i vannet og mange også under vann. Noen likte det bedre enn andre, men i fellesskap var det mye glede å spore blandt de drøyt 20 barna som deltok.

Nok et vellykket oppdrag utført, takket være våre frivillige. Superb. Om det blir flere medlemmer av dette gjenstår å se, men vi er med skape trygghet i vannet og synligjør klubben på beste måte.

Artikkel om barnekativiteten i Son

Publisert i Aktiviteter, Kurs, Nyheter | Skriv en kommentar

Hainød

For andre gang denne høsten/vinteren har sharken kommet i skikkelig trøbbel. Første gang var det så ille at han ble liggende med buken opp. Denne gangen slapp han unna med enkelte frostskader og en skikkelig følelse av å bli låst inne. Godt Ohaha ikke fikk «klaus». Isen lå relativt tjukk flere steder i elva og det var ingen enkel oppgave og få han ned til havna for opplag. Jeg prvøde meg alene på oppdraget, men måtte tilkalle hjelp. Roger stilte på kort varsel og så kom vi i dialog med
en kar på andre siden av elven. Han viste seg være god med lassoen og brått hadde vi to tau og en padleåre som motorkrefter.

Video av Ohaha i nød

I vinter/vår skal sharken få en ansiktsløftning så om noen vil være med å bidra, det være seg med utstyr eller arbeidstimer, rop i snorkelen. Ps! Vii ønsker oss en langstmmet motor opp mot 40 hk, om noen vet om noe. Alt fra 8-40 hk er av interesse, selvfølgelig om det ikke ruinerer klubben.

Dykkes,
Fredrik

Publisert i Klubben, Nyheter | 1 kommentar