Månedlig arkiv: november 2012

Stabilt godt oppmøte

De siste treningene har det vært stabilt godt oppmøte. Både torsdager og søndager har samlet rundt 15 barn og 2-6 voksne i vannet. I tillegg har vi flinke folk på bassengkanten. Til tross for veldig mye lek, hopping og moro, har barna også fått øvd seg på ting med abc-utstyret på. (mer…)

Publisert i Nyheter, Trening | Skriv en kommentar

Vann er moro

Selv oss litt sånn smådrevne snorkelfantomer blir litt mo i knærne når vi nærmer oss vannet grevlingen. Nok en trening stod for døren og oppmøtet var slettes ikke ille. 10 barn og 2 voksne fant veien i vannet, mens 3 andre voksne passet på at alt gikk greit for seg fra land. Det ble denne gangen trent mye under vann, og vi ga litt repetisjon av tegn samt å tømme masken for vann. Det siste må vi nok trene enda mer på. (mer…)

Publisert i Kurs, Nyheter, Trening | Skriv en kommentar

GRATULERER!

Det er gledelig å kunne si at samtlige som deltok på CMAS*** teorikurset har bestått!
Nå gjenstår bare de praktiske prøvene i basseng og i sjøen.
Vi vil prøve å ha fokus på å trene på de praktiske prøvene på innetreningene fremover. Etter jul kommer vi til å ha «offisielle testdager» der de ulike praktiske prøvene vil bli gjennomført.

Publisert i Nyheter, Ukategorisert | Skriv en kommentar

Superdugnad reddet sharken

Lørdag morgen tikket det inn en MMS som fikk kaffen til å sette seg på vranga og baconet til å hoppe i taket. Ohaha, hadde ikke bare fått i seg, haien lå rett og slett med buken i været. Her måtte det dugnad til, den første i klubbens historie. Til tross for noen frafall ble oppmøtet mer enn bra. 6 karer, 3 barn og et kvinnfolk møtte opp med god dugnadsånd. (mer…)

Publisert i Nyheter, Ukategorisert | 1 kommentar