Månedlig arkiv: oktober 2012

CMAS*** Teorikurs

Kommende lørdag arrangerer vi et intensivt CMAS*** teorikurs. Kurset dekker teori biten av CMAS*** Fridykkersertifikat. Praktiske prøver i vannet både ute og inne gjennomføres av klubbens instruktører utover vinteren/våren.

Teori kurset holdes av dyktige Arve Gavningen fra Kongsberg. Kurset er gratis for våre medlemmer, andre som er interessert får det til en hyggelig pris. Kurset avholdes etter «hjemme hos» prinsippet. Altså hjemme hos nestleder Nils Petter Hajem førstkommende lørdag fra 10 – 16.

Ta kontakt for påmelding

Publisert i Aktiviteter, Kurs, Nyheter | Skriv en kommentar

En herlig søndag

Opp og hopp, morgenstund er gull i grunn. For å være helt ærlig tenkte jeg mer i Sivertsen sine baner denne søndagsmorgenen.

Klokka har ringt, morran e grå
Æ ligg og vet at æ må

Men når man først har kommet seg opp og funnet veien til alle de blide fjesene i Grevlingen Svømmehall, da vet man jammen at det er verdt det. Herlig oppmøte kl tidlig en søndag morgen. 20 stykk totalt, fordelt på 13 barn og 7 voksne. Takk for det.  Neste trening er torsdag klokken 17.

De ivirigste SnorkelGutta feiret også sitt 100 dykk for sesongen ute med fantastisk sikt og masse liv.

Publisert i Nyheter, Trening | 9 kommentarer

Søndagsfeiring

Vi avslutter en uke full av gode nyheter med en dukkert i svømmehallen klokken 0900 i morgen. Klubben har blitt godkjent lotteriverdig klubb og vi har fått tildelt støtte av Oslo Dykkekrets. Dette må feires i vannet på grevlingen. I tillegg ryktes det om at flere av de værføre i SnorkelGjengen skal feire det 100 utendørs dykket på dagen i morgen. Opplysninger om hvor og når, kommer sannsynligvis på bloggen, sånn helt plutselig.

Husk snorkel …. vi må venne oss til ha den alltid.

Publisert i Nyheter, Trening | Skriv en kommentar

Liten, men herlig gjeng

Det er tydelig at vi er i startgropa innendørs denne høsten og det gode høstværet gjør kanskje sitt til at oppmøtet denne torsdagen var kritikkverdig. Men de som møtte, viste selvfølgelig glødende entusiasme og innsats. Mange personlige rekorder ble slått og barrierer ble brutt. Topp innsats av alle sammen.

Da minner jeg om at vi har treninger:
Torsdager: 1700 – 1830
Søndager: 0900 – 1030

Publisert i Nyheter, Trening | 1 kommentar

Forbeholden trening i morgen

Det blir trening i morgen så sant ikke kommunen har stengt tilgangen på kortet mitt i ferien. Har ikke fått sjekket, men jeg møter 0900.

Dykkes

Publisert i Nyheter, Trening | Skriv en kommentar

Høstferie

Selv om vi er godt i gang med treningen inne, blir det en liten pause i torsdag grunnet høstferie. Om vi får ordnet med trening søndag morgen, legger jeg det ut på hjemmesiden innen lørdag ettermiddag.

Dykkes

Publisert i Aktiviteter, Nyheter, Trening | Skriv en kommentar