Månedlig arkiv: september 2012

Årets siste ute, en kald fornøyelse

Årets siste offisielle trening ute er gjennomført. Det ble en kald, men særdeles hyggelig økt stappfull av opplevelser. For første gang i år hadde vi flere voksne enn barn i vannet, men noen jubel-oppslutning ble det ikke.

(mer…)

Publisert i Nyheter, Trening | 1 kommentar

Mange morgenfugler store de er

Nok en søndag med flott oppmøte til å¨være så tidlig på morgenen. Hele 10 barn og 7 voksne ble talt opp i Grevlingen. Det må vel være godkjent og vel så det.  Vi fortsetter med treningene inne på søndager, men har også blitt tildelt tid inne på torsdager. Da i mye gunstigere treningstid. Vi vil om kort tid begynne å ta denne i bruk, men føler vi må ha en torsdag til i vannet ute, for å runde av på verdig vis.

Vi jobber også med å sette opp både CMAS *** og CMAS * kurs denne høsten. Foreldre som ønsker å stille på CMAS *** (Gir Aktivitetsleder status), vil selvføgelig få dette til veldig hyggelig pris. Barna er vi alltid hyggelige med.

Dykkes,
Fredrik

Publisert i Aktiviteter, Nyheter, Trening | Skriv en kommentar

Ettermiddagsdykk

Det er foreldremøte for 2. klasse i kveld. Det er derfor usikkert om jeg kan stille på treningen i ettermiddag. Fredrik er nok heller ikke hjemme igjen (tror jeg).

Hvis jeg rekker/kan blir det Kjøvangen fra kl 18 – 20.

Dykkes forøvrig inne på søndag!

Publisert i Nyheter | Skriv en kommentar

Morgenstund uten snorkel i munn’

Jeg får ikke åpnet døra på Grevlingen, kortet mitt virker ikke… Søndagens trening må defor gjøres hjemme i morgen.
Dykkes forhåpentligvis snart igjen!

Publisert i Nyheter | Skriv en kommentar

Dagens trening blir på SKUTEBAUGEN

Jeg er opptatt med å hente og levere barn til ridetrening og bursdager i ettermiddag og i kveld. Jeg kan dessverre derfor ikke stille på trening i dag.

Håper allikevel at de som vil dykke møter opp PÅ SKUTEBAUGEN fra kl 18-20.

Sannsynligvis blir det innetrening på søndag, mer info om dette i løpet av uka.

Dykkes! -np.

Publisert i Nyheter, Ukategorisert | Skriv en kommentar

Flott oppmøte

At treningen begynner før fuglene har stått opp på en søndag, ser ikke ut til å skremme den glade gjengen med fridykkere i Son. Drøyt 20 stk fant veien til bassenget søndag morgen, noe vi bør si oss brukbart fornøyd med.

Vi arrangerte Åpen dag i forbindelse med Folkehelse uka, og fikk noen interesserte innom for å prøve maske og se hva vi driver med. Alt i alt en strålende start på søndagen med mest lek og moro denne gangen.

Publisert i Nyheter, Trening | Skriv en kommentar

Åpen morgen

Førstkommende søndag har vi åpen trening i forbindelse med Folkehelseuka. Alle er velkommen til å ta en titt på hva vi driver med og prøve seg under overflaten. Ta med masker, snorkel og svømmeføtter. For de som ikke har, gjør vi det beste ut av det utstyret vi har tilgjenglig.

Velkommen i Grevlingen Svømmehall fra 9-11. Tidlig en søndg morgen syntes du? Ta med kaffe og kopp da vel. Ikke noe er som hyggelig start på dagen, mens barna er aktive i bassenget og den bedre halvdel lager søndagsbrunsj hjemme.

Dykkes,
Fredrik

Publisert i Nyheter, Trening, Trening | Skriv en kommentar