Månedlig arkiv: august 2012

Krokstrand i ettermiddag

Trening på Korkstrand i ettermiddag. Voksen hjelp etterlyses, da jeg må jobbe dobbelt og Rune er i London. Nils Petter kontrollerer fra land.

Publisert i Nyheter, Ukategorisert | Skriv en kommentar

Trening utgår på grunn av helgens leir

Grunnet helgens arrangment blir det for mye å ordne for ildsjelene til å også avholde trening i dag. Om det skulle melde seg personer som kan ta seg av dette fra land eller i vann, hjelper vi gjerne til med spreding av info

Hilsen instruktørene, som gleder seg til helgen

Publisert i Nyheter, Trening | Skriv en kommentar

Rolig start

Til tross for at vi ikke formelt sett har hatt pause i treningen, har det blitt noen uker med opphold i sommer.  Første skoledag ble feiret med trening på Kjøvangen og til tross for yr meldte regn … er det mulig … hadde vi strålende sol og mange grader i vannet. Det ble både fridykking, hopping og pølsespising. En skikkelig hyggelig økt der vi var 7 unger og 3 voksne i vannet, mens vi hadde en skipbrudden gutt i gips på brygga, sammen med vikarierende pølsesjef Vivian og Dykkeleder Nils Petter. Strålende innsats av de fremmøtte og sola. Sees igjen neste torsdag, før det braker løs med fridykkerleir. Husk å meld deg på. Hittil har jeg kommet til ca 25 deltagere, men jeg tror jammen meg det blir noen flere.

Publisert i Aktiviteter, Nyheter, Trening | 1 kommentar

Fridykkerleir 25-26 august

Soon Fridykkerklubb arrangerer fridykkerleir helgen 25-26 August. Leiren avholdes på Bile fra lørdag til søndag. Vi koser i og rundt vannet, både med og uten maske. Det er også mulig, og ikke minst hyggelig om foreldre også vil stille. Påmelding snarest.

Om noen av de som skal være med stiller med eget telt og/eller båt, gi beskjed, slik at vi kan beregne soveplasser og transport.

Fridykkerleir 2012

Publisert i Aktiviteter, Klubben, Nyheter, Utflukter | Skriv en kommentar

Treningen i gang igjen

Vi møtes rundt klokken 18 på Kjøvangen torsdag for trening, lek i vannet og sosialt samvær. Er sikten som den har vært i de siste dagene, åpner vi for hopp fra brygga fremfor «grumsetitting» i fjæra. Gledelig er det at gradene har steget til over 20 i vannet.

Vi dykkes
Fredrik

Publisert i Nyheter, Trening | Skriv en kommentar

Kystkultursuksess

Soon fridykkkerklubb avholdt som kjent utstilling og servering av SnorkelSuppe lørdag. Litt i håp om å få inn noen kroner til klubben, litt for å høste nye medlemmer og mye fordi vi elsker Son og dens nærhet til sjøen og derav vår aktivitet. SnorkelSuppen ble en suksess, og mye av æren bør tilskrives våre dyktige og ivrige assistenter. Tusen takk til Leah, Elias, Emilie, Helena og Sofie. Makan til stå på vilje og ikke minst smilefjes verdsettes stort. Dette er kommende ressurspersoner for den lille herlige byen vår. Me like.

Leah, Helena og Emilie skrubber skjell, mens Elias og Nils Petter ordner med bilder.

(mer…)

Publisert i Aktiviteter, Nyheter | 3 kommentarer

Utstilling og SnorkelSuppe på Kystkultursenteret

Lørdag stiller Soon Fridykkerklubb, i samarbeid med Son Kystklutursenter, ut fotografier fra Sonskilen. I tillegg serveres SnorkelSuppe med ingredienser hentet rett fra stranda. Suppen settes sammen»live» og er klar til smaking rundt klokken 14-1430.

Kom innom Son Kystkultursenter, mitt i Son, for en hyggelig SnorkelPrat (vi kan prate med Snorkel i munnen) og en smak på vår sagnomsuste SnorkelSuppe (den høstet kun lovord forrige gang).

Fangstrapporter:
Rekordfisk i Suppa

Overraskelse

Hattrick

Bilder fra Soon Fridykkerklubb:
Noen bilder fra fridykkkingen vår

Noen bilder fra trening

Bilder fra trening inne

Programmet lørdag 11/8:
kl. 12.00

  • Kunstsmed Åge Ørsland fyrer opp essa!
  • Ingen røyk uten sild! Røykesjef Kim Kehlet demonstrerer røyking av fisk.
  • Knivsmedteknikker – hvordan lage skjefter og slirer, med  Helge Hovland
  • Treskjæreren i arbeid. Ottar Sunnvoll og Harald Bye demonstrerer treskjæring.

kl. 14.00.

  • Son Fridykkerklubb – se utstilling og smak ”Snorkelsuppen”!

Kl. 18.00

  • ”Føling i strandkanten” – allsang med Drøbak Trekkspillklubb.
Publisert i Aktiviteter, Nyheter | Skriv en kommentar