Månedlig arkiv: juni 2012

Treningen avlyst torsdag

Grunnet mangel på instruktører blir det ingen trening torsdag. Vi prøver igjen neste uke.

Publisert i Nyheter, Trening | Skriv en kommentar

Maneter til glede og forargelse

Torsdagens trening er tilbkelagt. Til tross for at «alle» ser ut til å ha sommeravslutning i disse dager, var det brukbart mange som fant veien til Krokstrand. Tre voksne og åtte barn utforsket under vann, mens seks voksne og syv barn passet på grill, hunder og livet generelt på stranden. Da ble det jammen 24 stk på trening. Ikke så værst likevel det. De som holdt seg under vann eller krabbet langs bunnen gikk klar av det meste som var av maneter. (mer…)

Publisert i Nyheter, Trening | Skriv en kommentar

Trening på Krokstrand

Vi leter etter skjell, flyndrer og krabber på Krokstrand i dag. Om noen skulle være på jakt etter maneter, finnes dette sikkert også. For å være ærlig har det vært ganske mange av dem i det siste, men håpet er at de holder seg på en side av moloen, da tar vi den andre, dessuten har vi jo drakt på og er beskyttet omtrent over alt. Om det blir krise, leker vi med ball og koser oss.

Grillsjefen er borte, derfor oppfordes det til medbragt grill og mat. Vi tar med kamera i fall ungene vil være med å samle bidrag til årets utstilling, som finner sted midt i August på Kystkulturmuseet.

Dykkes,
Fredrik

Publisert i Nyheter, Trening | Skriv en kommentar

Artikkelen i Vestby Nytt

Her kan du lese den flotte omtalen i Vestby Nytt:

Tar jeg ikke helt feil fikk spalteplass i dagens ØB også, men det har jeg ennå ikke verifisert. Vi fikk alle fall besøk av journalist da vi lagde velsmakende SnorkelSuppe live i glenneparken. Synd ikke flere fra klubben kjente sin besøkelsestid, men det kan vi ta igjen i August. Da har vi suppe salg og utstilling.

Publisert i Nyheter | Skriv en kommentar

OBOS-trening torsdag

Vi kjører ny runde på OBOS-stranda torsdag fra 18.oo til 20.00. Vi prøver å dele oss hensiktsmessig, slik at de som vil dykke holder sammen, mens de som vil leke i vannet danner en annen gruppe. Gjør oppmerksom på at det er rapportert brennmaneter i farvannet rundt Son, vi håper å slippe det meste med valg av strand, men er slettes ikke sikker. Ta gjerne med Eurax eller lignende om uhellet er ute. Smør eventuelt utsatte steder med solkrem med manetbeskyttelse.

Gledelig er det at grillsjefen er tilbake. Husk penger til henne om du ikke allerede har kjøpt deg en aksje i spleiselaget. Fint om foreldre hjelper barn med utstyr. Setter også stor pris på de foreldrene som blir med i vannet og hjelper til.

Ser frem til nok en koselig torsdag.

Publisert i Nyheter, Trening, Utstyr | Skriv en kommentar

SnorkelSuppe

En aktiv klubb med nærhet til sjøen er selvfølgelig opptatt av at Son og kystkulturen settes på kartet. Derfor har vi også sagt oss villige til å stille med utstilling og salg av den sagnomsuste SnorkelSuppen ved passende anledning hos Son Kystkultursenter. En slik passende anledning finner vi allerede til søndag kl. 1230.

Nå til søndag dreier dette seg kun om salg av SnorkelSuppe, promotering av klubben, fridykkingen og kystkulturen Son kan by på. Vi ønsker gjerne hjelp til avvikling, gjerne i form av en eller flere av våre dyktige barn. Tror dette kan bli en hyggelig begivenhet, selv for de som vil betjene vår «stand».

Send oss en mail om du har lyst til å bidra. Alle er velkommen innom og mon tro om vi ikke kan tilby en liten gruppe et prøvedykk etter SnorkelSuppen har satt seg.

Den planlagte utstillingen vil finne sted i August.

Publisert i Nyheter | Skriv en kommentar

Ny runde på Kjøvangen

Torsdag klokken 18 møtes vi igjen på Kjøvangen for en liten dukkert. Gi beskjed om du har planer om å komme og evt trenger utstyr. På den måten slipper vi å dra med oss alt sammen.

Foreløpig er vi uten grillsjef så jeg foreslår at matpakke og drikke medbringes av den enkelte.

Dykkes

Publisert i Nyheter, Trening, Utstyr | Skriv en kommentar

En herlig torsdag

Nok en utetrening er gjennomført. Vi ser at barna blir tryggere og tryggere i vannet. Noen leker mest, men flere og flere blir mer opptatt av det som er under overflaten. Det viktigste for oss er uansett at barn og voksne trives. Mye tyder på at vi er på rett vei. Til tross for at flere ikke skulle i vannet, grunnet forkjølelse, kaldt vann eller av andre grunner, tok de likevel turen ut på Dampskipsgrygga på Kjøvangen. Slikt gleder.

At barna begynner å føle seg trygge i vannet er lett å se. De som dykket i dag var uti både lenge og vel, til tross for at vannet har blitt litt kaldere siden vi var på Kroktrand. En god fordelig, der flere voksne fikk ansvar for noen barn, fungerte i mine øyne utmerket. At velsegutten på fire år hoppet fra femmer’n i dag er et sikkert tegn at vi begynner å føle oss komfortable i vann … eller er det mangel på sperrer 😉

Måten foreldre håndterte barn, utstyr og ikke minst pølser fra land, er ikke mindre gledelig. Her var det hjelp til bæring av utstyr helt uoppfordret og pølsene var selvfølgelig varme når vi hadde fått nok vann i knærne.

Takk til både barn og voksne for en super torsdag. En takk til værgudene som ga oss sol, mens resten av østlandet hadde regn. En ekstra takk til Anita for pølsegildet.

Publisert i Nyheter, Trening | Skriv en kommentar