Månedlig arkiv: mai 2012

Dagens trening på Kjøvangen

Vi møtes for ny runde i vannet på Kjøvangen i dag. Det blir vannkjenning og pølser etterpå for de som ikke vil smake på flyndre i lompe (med forbehold om fangst). De som ønsker å være med på pølsespleiselag må melde fra til Anita og/eller ta med noen kroner på treningen.

Husk: Maske, snorkel og svømmeføtter. Har du egen drakt, er det lov å bruke denne.

Vi sees

Kjøvangen 18-20

Publisert i Nyheter, Trening | Skriv en kommentar

Usikkerhet rundt søndagen

Pinsen har gått meg hus forbi … på en måte. Det vil si jeg har ikke tenkt at pinsen muligens kan invirke på svømmehallens åpningstid. Det har ikke lyktes meg finne ut om den er åpent eller ikke. En ting som er sikkert, er at dette er usikkert.

Jeg møter selv, i fall den er oppe, men garanterer ingenting.

Hilsen
Fredrik

 

Publisert i Nyheter | Skriv en kommentar

Utetreningen torsdag

Knallværet fortsetter og vi gleder oss som juling til torsdagen. Vi legger treningen til Krokstrand og oppfordrer foreldre til å være med å gjerne bidra fra land … eller i vann. Det er mye utstyr som skal på, og dette er det fint å få hjelp til. Vi kommer til å ha tre instruktører i vannet og barna vil bli fordelt inn i grupper.

Om noen har lyst til å ta med grill/ved og grillmat syntes barna det er ekstra stas å komme på land igjen. Dette er en bare et forslag til foreldre og vi har ikke kapasitet til å være grillsjefer. Vi får ta oss av det som skjer i vannet.

Sees på Krokstrand 18-20.

Publisert i Nyheter, Trening | Skriv en kommentar

Navneforslag båt og kajakk

Innkomne forslag:

Båt:

  • Tinkato (Sofie)
  • Ohaha (Fredrik)

Kajakk:

  • Toer’n (Fredrik)
  • To (Fredrik)

 

Publisert i Klubben | 1 kommentar

SnorkelBåten nærmer seg sjøsetting

I dag ble SnorkelBåten grovvasket, men det gjenstår fortsatt en del jobb før den kan legges i sitt rette element. Om barn eller voksne har lyst/tid/ork til å være med blir det mindre jobb og hyggligere stemning. Vi håper å få båten på vannet i løpet av uka.

 

Gjenstående arbeid:

  • Slipe dørken (Nils Petter, mandag ettermiddag)
  • Male dørken
  • Snekre sete
  • Finvask
  • Polering
  • Lage pressening/kalesje (Roger skulle ta en titt på mulighetene)

Båten trenger også utstyr av ymse slag. Skulle du ha noe moro på lager er det bare å rope ut.

Send en mail om du er klar for å bidra, eller dra ned i Havna og ta deg til rette. Båten ligger inn til høyre ved det grønne skuret.

Hva skal båte hete? Kom med forslag både på navn til den og kjakken vi har fått.

Innkomne forslag

Publisert i Klubben, Nyheter, Ukategorisert | 2 kommentarer

Båt nummer to på plass

Til alt overmål er både båt og kajakk i klubbens farger. Lekkert..

Nok en båt har funnet veien til klubben, denne gangen en ordentlig båt. Med litt stell et par uker er vi klare til å få gliset på vannet. Også denne båten ble gitt i gave i håp om at den kan være med bidra til økt aktivitet og ikke minst øke muligheten for våre medlemmer å utforske nye steder i den flotte skjærgården vår.

Soon Fridykkerklubb er veldig takknemlig for at vi er omringet av så mange gode mennesker. PS. Vi mangler fortsatt motor, men foreløpig vil vi utstyre den med en bitteliten en som jeg har stående på loftet.

Publisert i Klubben, Nyheter | Skriv en kommentar

Utetrening tirsdag

Som tidligere kommunisert er treningen denne uken flyttet til tirsdag. Vi kjører en nærmiljø-variant og møtes på OBOS-Stranda ved Store Brevik klokken 18.00.

De som vil grille tar med til det. Er vi flinke med å få på rett utstyr, bruker snorkel og beholder roen, kan jeg nesten garantere at vi ser opptil flere flatefisker.

Vi blir to voksne i vannet og deler derfor i to grupper. På land ønsker vi at foreldrene tar ansvar.

Vi sees.

Publisert i Nyheter, Trening | Skriv en kommentar

Første SnorkelBåt i klubben

Lørdag var Kasper og Mikal avgårde for å hente den første «båten» i klubbens historie. En flott to-seter ble overrakt gutta av Niclas Skärström, helt vederlagsfritt. Kajakken er til forvaring og klargjøring hos Nils Petter og vil kunne benyttes av medlemmer. Årer må man foreløpig skaffe til veie selv, men de medfølgende treårene er til skikkelig behandling på harpun-verkstedet.

Uteleie av den flotte to-seteren til andre enn medlemmene er også mulig til en rimelig penge, men det er antageligvis billigere å bli medlem.

Stor takk til Niclas, som også har lovet å hoppe i havet med Fridykkerklubben.

Publisert i Nyheter | Skriv en kommentar

SnorkelVarsel på mail

For de som ønsker å henge seg med på maillisten til SnorkelBloggGjengen kan dere bare sende en mail til:
snorkelp@soonfridykkerklubb.no

Vi advarer mot flittig bruk og stor takhøyde. Denne adressen blir brukt til å informere om dykk som foregår utenom klubbens vanlige treningstider.

Publisert i Aktiviteter, Nyheter | Skriv en kommentar

Utetreningen avlyst

Grunnet Sri Lanka kveld på Son Skole utgår torsdagens trening. Neste torsdag er det som kjent 17. mai så den treningen flyttes til tirsdag 15. mai. I mellomtiden er det bare å møte opp i Grevlingen Svømmehall førstkommende søndag kl 0900.

Publisert i Nyheter, Trening | Skriv en kommentar