Månedlig arkiv: april 2012

Mange kryss i bunn

Nok en tidlig søndag er unnagjort i hallen. Denne gangen hadde vi 14 stk i vannet. 8 barn og 6 voksne. Etter en god oppvarming fikk vi trent litt på dropping av blybelte og fikk også gjennomført en del øvelser. Noen av barna er godt i gang med ferden mot CMAS sertifisering. Det er gledelig. (mer…)

Publisert i Nyheter, Trening | 1 kommentar

Grilling og strandrydding 3. mai

Været som er varslet frem mot første trening ute, er bare til å smile av. Sola skal være på vårt lag fra i morgen til og med torsdag … og kanskje enda lenger, med et og annet hederlig unntak. Derfor har vi stor tro på at første trening på Kjøvangen 3. mai klokken 18.00 blir en suksess.
(mer…)

Publisert i Nyheter, Trening | Skriv en kommentar

Tar av seg hetta for dykkermiljøet

Soon Fridykkerklubb er en veldig fersk klubb, det er det liten tvil om. Vi har vokst raskt og det er selvfølglig gledelig. Vi har et veldig bra tilbud til voksne og barn som ønsker å utforske livet under overflaten. Men vi har hatt en mangel. Utstyr, eller penger til utstyr som kan komme medlemmene tilgode.

Allerede i begynnelsen av mai setter vi maska i vannet utendørs. Behovet for drakter har vært stigende. I vår søken etter midler til drakter, tok vi blant annet kontakt med Oslo og Akershus Dykkekrets. Ikke bare lovet de å ta vår søknad om støtte alvorlig, de initierte også kontakt med to dykkerklubber i håp om at disse kunne hjelpe oss med lån av utstyr i startfasen.

Både Drøbak Undervannsklubb og Eidsvoll Dykkerklubb har velvillig tilbudt oss å få låne utstyr av dem. Snakk om generøsitet og felles innsats for (fri)dykker miljøet i området vårt. Både nestleder Nils Petter Hajem og leder Fredrik Holst velger å ta av seg hetten for Dykkekretsen, Dukk og EDK.

En stor takk rettes til krets og klubber. Dette gjør det mulig for alle å prøve seg i vannet før eventuelt utstyr kjøpes inn.

Publisert i Nyheter | Skriv en kommentar

Godt gjennomført Livredningskurs

Dette galleriet inneholder 20 bilder.

Med hele 24 i vannet, 25 med instruktøren fra Vestby Svømme og Livredningsklubb, kan man ikke annet enn ta av seg hatten. Entusiamse og iver blendet godt inn i opplegget vi ble presentert. Et variert opplegg, der vi lærte et … Les videre

Flere gallerier | Skriv en kommentar

Innføring i Livredning

Førstkommende søndag kommer Vestby svømme- og livredningsklubb på besøk for å gi medlemmene en innføring i livredning. Alle barn og spesielt de voksne oppfordres til å benytte seg av denne glimrende muligheten til å øke tryggheten i vannet for alle kommunens innbyggere. Sommeren, med all dens aktiviteter i vannet, står for døren (om ikke alt for lenge i alle fall) og alle er tjent med at flest mulig er i stand til å bidra til egen og andres trygghet på våre mange strender. Ingen påmelding kreves, det er bare å møte opp i Grevlingen Svømmehall klokken 09.00 søndag morgen. Vi oppfordrer dog deltagere til å bidra med en femtilapp, siden vi har måttet leie inn en ekstern instruktør.

Torsdag avholdes klubbens andre styremøte. Innspill til saker sendes styret@soonfridykkerklubb.no innen torsdag ettermiddag.

Publisert i Kurs, Nyheter, Trening | Skriv en kommentar

Ingen trening i morgen

Vi har ikke lykkes å få tak i folk som kan steppe inn for instruktørene som er er på trener kurs og må avblåse treningen. Neste uke er vi bankers, da med innføring i livredning. Foreldre oppfordres til å være med i bassenget. Mer info kommer i løet av kommende uke.

Publisert i Nyheter | Skriv en kommentar

Påskekos

Mens de fleste andre holder seg tørrskodd har et par av guttene nytt god sikt i Oslofjorden. GyltePetter har satt sammen en et par gode filmer fra tre dager på Kjøvangen:


Publisert i Nyheter | Skriv en kommentar