Månedlig arkiv: mars 2012

Påskeferie

Soon Fridykkerklubb tar i likhet med ca 77,3% av Norge påskeferie. Derfor blir det ingen trening inne de to neste søndagene. Påksen for de fleste nordmenn innebærer fjell/ski eller båtpuss. En god del golfglade svinger køllene. Siden snøen er smeltet og klubben ikke har penger til båt legger vi oss i overflaten i steden. Om noen skulle være interessert i henge med, skal det dykkes lørdag, søndag og mandag. Ta gjerne kontakt.

Neste trening blir 15/4-2012

Publisert i Nyheter, Trening | Skriv en kommentar

Tilbud fra Dykkerhuset

Soon Fridykkerklubb liker å utforske mulighetene lokalt, derfor har vi fått i stand et samarbeid med Dykkerhuset i Moss som kan tilby våre medlemmer god service og kvalitetsvarer til en overkommelig pris.

Vi oppfordrer våre medlemmer til å benytte seg av ekpertisen til Trond på Dykkerhuset når det skal suppleres på utstyret. En god del medlemmer har allerede gjort det med hell. Ikke bare får dui god veiledning og riktig utstyr, men også mulighet til en hyggelig dykkerprat.

Våren står for tur, sikten er upåklagelig og med en skikkelig drakt, kan allerede barna være klare for sjøsetting. Klubben har søkt diverse instanser om tilskudd av midler til innkjøp av barnedrakter, men vi venter fortsatt på positive tilbakemeldinger og penger på bok.

Medlemspriser:
Mares Intstinct Open Cell drakt: 1760,-
Mares Sharky Snorkel/Maske: 300,-
Mares Ghibli Snorkel/Maske: 350,-
Mares Fluida svømmeføtter: 350,-
Mares elastisk blybelte: 250,-
Mares 5mm hansker: 320,-
Mares Torpeo bøye: 140,-
Bly pr kg: 90,-

Åpningstidene er for tiden fra 15.00 – 19.00
Løp og kjøp.

Publisert i Nyheter, Utstyr | Skriv en kommentar

SnorkelTrening søndag

Søndag er vi igjen klare for å møtes før morgenkaffen. Det blir fokus på bruk av Snorkel på treningen, og det er fint om foreldre/barn tar en titt og sørger for riktig Snorkel og at den sitter som den skal på maskestroppen (evt. plasseres Snorkel fritt under maskestroppen). Vi har registrert at de fleste av barna foretrekker å dykke uten Snorkel, men for videre progressjon er det viktig at de blir trygge med utstyret. Det blir selvfølgelig også litt tid til lek, moro og videre øvning på kravene til CMAS* sertifikat.

 

 

Publisert i Nyheter, Trening | Skriv en kommentar

En dårlig og flere gode nyheter

Det er jo alltid dilemma. Skal man begynne med den dårlige eller de gode. Eller kanskje en god, så en dårlig og avslutte med god. Eller kan man rett og slett skal komme til saken.

Dårlig nytt
Førstkommende søndag blir det ikke trening i svømmehallen.

Gode nyheter
Grunnen til at det ikke blir trening er at trenerne er på kurs for å bli flinkere instruktører. I tillegg kunne vestby Kommune dele det glade budskap om at vi får beholde treningstiden vår frem til skoleferien.

Dette betyr mye tid i vannet og gode muligheter både til å avholde kurs og treninger frem til skoleferien tvinger oss enda oftere ut i den spennende fjorden vi har liggende et steinkast unna trappa.

God Helg,
Fredrik

Publisert i Nyheter, Trening | Skriv en kommentar

Rekordoppslutning ga bilder

Dette galleriet inneholder 16 bilder.

Forrige søndag møtte hele 17 barn og 5 voksne til trening i vannet i Grevlingen Svømmehall. Rett og slett imponerende med tanke på at treningen er klokken 09.00  morgenen. Barna fikk boltre seg fritt denne dagen, med utlån av undervannskamera, … Les videre

Flere gallerier | Skriv en kommentar

Treningen Søndag

Vi lager en spennende og morsom vri på søndagens trening. Vi har vært så heldige å få låne to undervannskamera’er av Norges Dykkeforbund, og kjører derfor en helt uhøytidelig UV-foto konkurranse.

Barna vil få anledning til å opptre som fotografer og modeller, alt etter eget ønske. I fare for å få foreldre på nakken; ta gjerne med kjoler, t- skjorte eller noe som gir kul effekt på bilder (ikke noe krav, kan gjerne ha vanlig badeantrekk på). Skulle noen ha kamera hjemme, oppfordres det til å medbringes.

Foto: Kelly Kirlin

Bilder fra dette vil legges ut på nettsiden (med samtykke fra foreldre) og dukker det opp noen virkelige blinkskudd er vi ikke sene om inkludere dette på en av de planlagte utstillingene hos Son Kystkultursenter nærmere sommeren.

Vi må holde bittelite forbehold om at posten kommer frem i tide.

Publisert i Nyheter, Trening | Skriv en kommentar

Grasrotandelen

Grasrotandelen kan gi verdifulle inntekter til Soon Fridykkerklubb. For å realisere vår  visjon om blant annet våtdrakter, kamera og båt til nytte for klubbens medlemmer, trenger vi din støtte. Det være seg mulige sponsorer, gunstige avtaler eller støtte gjennom grasrotandelen.

Via Grasrotandelen får klubben 5% av det du spiller for. Merk at Grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din – du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Du trenger Norsk Tipping spillerkort for å knytte deg til Grasrotandelen. Spillerkort får du kjøpt hos kommisjonær, eller du kan bestille det på www.norsk-tipping.no.

Vi oppfordrer deg til å knytte deg til ordningen allerede i dag, og du gjør det på en av følgende måter:

1. Hos Kommisjonær: Ta ditt spillerkort til en av Norsk Tippings mange kommisjonærer. Husk å notere vårt organisasjonsnummer: 997855078

2. SMS: GRASROTANDELEN 997855078 til 2020 (tjenesten er gratis).

3. Internett

Staå i Soon Fridykkerklubb

Your browser does not support iFrames.

Publisert i Klubben, Nyheter | Skriv en kommentar

Besøk av Norges Dykkkerforbund

I dag tar Norges Dykkerforbund, ved Stian Olsen, turen til Son for å informere om klubbdrift. Dette vil være et nytting informasjonsmøte som er åpent for alle. Det er bare å gi lyd om en ønsker å delta. Møtet avholdes fra 1845- 2015 i Øståsen Barnehage. Vell møtt.

Dykkes,
Fredrik

Publisert i Klubben, Nyheter | Skriv en kommentar

Dobbelt så moro på søndag

Kommende søndag morgen er det igjen dags for å våkne tidlig og nyte et herlig dykk i Grevlingen Svømmehall. Vi vil bygge litt lego under vann, dessuten fortsetter å trene på utligning ved neddykk. Denne søndagen åpner vi også for at de som ønsker det kan få prøve seg på utvalgte øvelser som inngår i prøven til CMAS* Fridykker sertifisering.

Deler av SnorkelGjengen kommer til å bruke dette som oppvarming til deres dykk senere på søndagen. Da blir det leting etter vrak i den mye omtalte Kugrava, senere omdøpt til Koggegrava … eller var det omvendt … eller kanskje begge deler.

Om noen har lyst til å henge seg på, enten i vann eller på land er de velkommen til det. For de som syntes vannet er i overkant kaldt, kan vi oppfordre til grilling og sosialt samvær på strandkanten. Og er man først på strandkanten, ville det ikke være helt feil å ta en aldri så liten rusken-aksjon. Men som sagt, dette er altså helt på eget initiativ, og ingen formell felles ryddeaksjon.

Vi dykkes:
Grevlingen: 09.00
Kugrava: 13.00, ekspedisjonsleder Reidar «Indiana» Johansen

Publisert i Nyheter, Trening, Utflukter | Skriv en kommentar