Kategoriarkiv: Aktiviteter

Vi vil gjerne være en aktiv klubb. En god del av aktiviteten foregår av praktiske grunner på Adhoc basis.

Vi har dykking fast annen-hver-tirsdag på morgenen. Etterhvert som lyset er på vårt lag, blir det trolig ukentlige ettermiddagsdykk.

På torsdager og søndager har vi trening inne i Grevlingen Svømmehall.

Vi satser på å arrangere både fridykkerleir og CMAS Fridykker kurs årlig.

FreeDiversnight på torsdag

Diversnight er en årlig happening for alle dykkeinteresserte. For 9. gang på rappen arrangeres dette verden over. Målet i år er å slå rekorden, som er på 2749 dykkere fra 20 land.

Derfor vil Soon fridykkerklubb arrangere dette for barna inne i Grevlingen (i den normale treningstiden) og for de voksne senere på kvelden ute på Krokstrand, oppmøte ute rundt omkring 1940. Alle eller noen tar med en kaffe og/eller en kakebitterier.

Her kan du lese om fjorårets dykk

Husk lykt …. og snorkel!
Dykkes

Publisert i Nyheter, Trening | Skriv en kommentar

Topp oppmøte

Vi har fått en formidabel start på sesongen innendørs. Flust av barn og voksne på trening. De to siste torsdagene har det vært et sted mellom 15-18 barn samt 4-5 voksne, mens det nå på søndag kom hele 7 voksne og 13 barn. Da snakker vi kl 09.00 på morgenen…. det står det respekt av. (mer…)

Publisert i Nyheter, Trening | Skriv en kommentar

Vi inviterer til Fridykkerleir

Nytt år og nye muligheter. Denne gangen har vi åpnet for flere enn bare klubbens medlemmer. Her kan det bli mulighet for å treffe likesinnede både over og under vann på tvers av dykkerklubber. Vi har et felles mål for øyet … hygge.

Sted: Tronvika
Tid: 30/8 – 31/8, oppmøte rundt 11-12, avreise rundt 16

Overnatting
Vi har plass til noen på MUK sitt klubbhus, som vi også vil benytte til andre aktiveter, men det er stor sannsynlighet for at flere også får nyte godt av telting.

Innhold
Det blir servert middag og kvelds lørdag, samt frokost og lunsj søndag. Vi skal selvfølgelig kose oss i vannet og vi åpner for mulighet til å prøve både undervannsjakt og «nattdykk» i følge med en eller flere av våre dyktige instruktører. Utover dette blir det lek, moro og hygge i og rundt vannet på Jeløyen.

Deltagere
Store som små, medlemmer av klubber tilknyttet Oslo og Akershus dykkekrets. Foreldre er også velkomne, men må i utgangspunktet besørge mat og overnatting (telt) selv, om de ikke skal være med deltagere og følge det oppsatte programmet (da er de som deltagere å regne og år kost og losji).

Pris
I god klubbånd og ved hjelp av dykkekretsen, blir dette som vanlig latterlig billig. 200 pr snute og vi er åpne for å halvere prisen for søsken. Nesten som å vinne i Lotto det.

Først til mølla … eller vannkanten om du vil.

Påmelding: leder@soonfridykkerklubb.no
Spørsmål: 92045729

Agenda:

Lørdag:

12.00 Oppmøte og innsjekking
13.00 Felles dykk med mulighet for å prøve jakt. Vi avrunder med litt vannlek
17.00 Røykekurs med Lars
18.00 Middag (pølser/fiskesuppe)
21.30 Nattdykk
22.30 Kveldskos og film 

Søndag
09.00 Frokost
11.00 Fellesdykk
13.00 Vannlek
15.00 Pakke sammen
16.00 Avreise
Husk liggeunderlag og sovepose

Fridykkerleir 2014

Publisert i Nyheter, Utflukter | Skriv en kommentar

Jevn fordeling i godværet

Vi får vel la det labre været ta skylden for det beskjedne oppmøtet på årets første bassengtrening ute. Men som en Ulv en gang sa på en vang, det finnes ikke dårlig vær, bare mangel på våtdrakt. Likevel dukket 6 ivirge våtdrakter opp, en hadde til og med syklet fra Deør til Kjøvangen … og hjem igjen … TØFT. To barn, to ungdommer og to voksne koste seg i godt varmt vann på den ikke altfor ukjente stranda. I tillegg hadde vi en dykkeleder på land. (mer…)

Publisert i Nyheter, Trening | Skriv en kommentar

Bassengtreningen flyttet utendørs

Grunnet stengt basseng og relatvit varmt vann flyttes all trening nå utendørs. I dag dykkes det med utgangspunkt Kjøvangen. Vi vil revidere tidene og se på mulighetne til å okkupere kun en dag, men inntill videre forholder vi oss til følgende tider:

Tirsdager 21.00 – ……:
Sted: 
Bestemmes ut fra forholdene og alltid på hæl’n, men kom gjerne med ønsker.
For voksne og de eldste barna. Her prioriteres bilder, film og jakt. Ikke noe grilloppfordinger her, men en kaffe etterpå gjør at man får lyst til å snu.

Torsdager 18.00 – 20.00:
Sted:
Bestemmes ut fra forholdene og alltid på hæl’n, men kom gjerne med ønsker
Barn og voksne (barna prioriteres) og det oppfordres til sosialt samvær og grillig. Pass på å fore instruktørene så de ikke krymper ut av draktene sine. Snurrepipperier og pølser er det alltid plass til.

Publisert i Nyheter, Trening | Skriv en kommentar

Workshop harpunbygging


Soon Fridykkerklubb inviterer til Workshop i harpunbygging lørdag 15. februar. «Shop’n» blir å finne i Moss Undervannsklubb’s herlige lokaler i Tronvika. Her kan man påbegynne en harpun, fortsette på en eller rett og slett skaffe seg den erfaringen som skal til for å få til dette på egenhånd. (mer…)

Publisert i Kurs, Nyheter | Skriv en kommentar

Flott start på 2014

Etter en herlig trening for de voksne tirsdag, var det duket for mange av de enda ivrigere sjelene i klubben. Barna. Og med 14 barn og 3 voksne i vannet, kunne 5-6 voksne på land konstantere at dette er var en fin start på det nye året. (mer…)

Publisert i Nyheter, Trening | Skriv en kommentar

Jul med din glede

Nissemor, JuleNils’en og alle nissebarna var på plass da årets siste trening skulle markeres. Her var det både dype dykk og mageplask og grunnere dykk og fine stup. For ikke å snakke om den nydelige sjokoladekaken fra Henriksen-kids, de herlige Muffinsene fra Lauvli-kids og snurrepiperiene fra selveste nissemor, Anita. (mer…)

Publisert i Aktiviteter, Nyheter, Trening | Skriv en kommentar

Inne-FreeDivers-Delight-Night

Som seg hør og bør ble Divers Night også markert av Soon Fridykkerklubb. 13 barn fant frem i mørket og lyste opp denne kvelden, og oppdaget et helt nytt badebasseng.

Stor takk til Fie og Anita som hadde fulgt oppfordringen med å ta med kake/kjeks. Og tro det eller ei, ved å dele kakestykkene i to, får man plutselig dobbelt så mye kake….

(mer…)

Publisert i Aktiviteter, Nyheter | Skriv en kommentar

FreeDiversnight på torsdag

Diversnight er en årlig happening for alle dykkeinteresserte. For 8. gang på rappen arrangeres dette verden over. Målet i år er å slå rekorden, som er på 2749 dykkere fra 20 land.

Derfor vil Soon fridykkerklubb arrangere dette for barna inne i Grevlingen (i den normale treningstiden) og for de voksne senere på kvelden ute ved Kjøvangen brygge, oppmøte ute rundt omkring 1930. Alle tar med en kaffe og/eller en kakebit.

Husk lykt

Dykkes

Publisert i Nyheter, Ukategorisert, Utflukter | Skriv en kommentar