Kategoriarkiv: Klubben

Tang og tare fra klubben

Sånn i tide og utide er det greit med en oppgradering, og spesielt med tanke på at vi har fått flere nye inn og flere er på vei, er det greit med en liten (det vi vel egentlig si lang) oppdatering fra klubben. (mer…)

Publisert i Klubben, Nyheter | Skriv en kommentar

Ohaha sjøsatt

Sent i går kveld ble Sharken Ohaha sjøsatt. Det ble en alternativ og vellykket vannkjenning for haien vår og etter en natt i trygg havn, bar det ut i Sonskilen. Motoren på 21 hk gjorde seg godt på finnen til vår kjære båt og vi har nå betydelig kortere reisetid fra A til B … evøyollen.

Etter en litt slitsom tur i tildels krapp sjø, ligger Ohaha til Spabehandling. Ta kontakt med leder/nestleder for utskjekk og nøkler til båten. Alle som vil bruke den forventes også å bidra med stell av den sjeldne arten.

Ohaha, et vakkert skue i Sonskilen

Publisert i Klubben, Nyheter | Skriv en kommentar

Sharken Ohaha vil i vannet

Vår egen Shark, Ohaha, savner det våte element, men før han skal få vannkjenning syntes vi gutten bør få en liten understellsbehandling. Vi har følgende liste over ting som trengs, bør gjøres eller kan gjøres og må gjøres. Vi har et bitte-lite håp om å få han i vannet i løpet av helgen 20-21 April. (mer…)

Publisert i Klubben, Nyheter | Skriv en kommentar

Hainød

For andre gang denne høsten/vinteren har sharken kommet i skikkelig trøbbel. Første gang var det så ille at han ble liggende med buken opp. Denne gangen slapp han unna med enkelte frostskader og en skikkelig følelse av å bli låst inne. Godt Ohaha ikke fikk «klaus». Isen lå relativt tjukk flere steder i elva og det var ingen enkel oppgave og få han ned til havna for opplag. Jeg prvøde meg alene på oppdraget, men måtte tilkalle hjelp. Roger stilte på kort varsel og så kom vi i dialog med
en kar på andre siden av elven. Han viste seg være god med lassoen og brått hadde vi to tau og en padleåre som motorkrefter.

Video av Ohaha i nød

I vinter/vår skal sharken få en ansiktsløftning så om noen vil være med å bidra, det være seg med utstyr eller arbeidstimer, rop i snorkelen. Ps! Vii ønsker oss en langstmmet motor opp mot 40 hk, om noen vet om noe. Alt fra 8-40 hk er av interesse, selvfølgelig om det ikke ruinerer klubben.

Dykkes,
Fredrik

Publisert i Klubben, Nyheter | 1 kommentar

Fridykkerleir 25-26 august

Soon Fridykkerklubb arrangerer fridykkerleir helgen 25-26 August. Leiren avholdes på Bile fra lørdag til søndag. Vi koser i og rundt vannet, både med og uten maske. Det er også mulig, og ikke minst hyggelig om foreldre også vil stille. Påmelding snarest.

Om noen av de som skal være med stiller med eget telt og/eller båt, gi beskjed, slik at vi kan beregne soveplasser og transport.

Fridykkerleir 2012

Publisert i Aktiviteter, Klubben, Nyheter, Utflukter | Skriv en kommentar

Navneforslag båt og kajakk

Innkomne forslag:

Båt:

  • Tinkato (Sofie)
  • Ohaha (Fredrik)

Kajakk:

  • Toer’n (Fredrik)
  • To (Fredrik)

 

Publisert i Klubben | 1 kommentar

SnorkelBåten nærmer seg sjøsetting

I dag ble SnorkelBåten grovvasket, men det gjenstår fortsatt en del jobb før den kan legges i sitt rette element. Om barn eller voksne har lyst/tid/ork til å være med blir det mindre jobb og hyggligere stemning. Vi håper å få båten på vannet i løpet av uka.

 

Gjenstående arbeid:

  • Slipe dørken (Nils Petter, mandag ettermiddag)
  • Male dørken
  • Snekre sete
  • Finvask
  • Polering
  • Lage pressening/kalesje (Roger skulle ta en titt på mulighetene)

Båten trenger også utstyr av ymse slag. Skulle du ha noe moro på lager er det bare å rope ut.

Send en mail om du er klar for å bidra, eller dra ned i Havna og ta deg til rette. Båten ligger inn til høyre ved det grønne skuret.

Hva skal båte hete? Kom med forslag både på navn til den og kjakken vi har fått.

Innkomne forslag

Publisert i Klubben, Nyheter, Ukategorisert | 2 kommentarer

Båt nummer to på plass

Til alt overmål er både båt og kajakk i klubbens farger. Lekkert..

Nok en båt har funnet veien til klubben, denne gangen en ordentlig båt. Med litt stell et par uker er vi klare til å få gliset på vannet. Også denne båten ble gitt i gave i håp om at den kan være med bidra til økt aktivitet og ikke minst øke muligheten for våre medlemmer å utforske nye steder i den flotte skjærgården vår.

Soon Fridykkerklubb er veldig takknemlig for at vi er omringet av så mange gode mennesker. PS. Vi mangler fortsatt motor, men foreløpig vil vi utstyre den med en bitteliten en som jeg har stående på loftet.

Publisert i Klubben, Nyheter | Skriv en kommentar

Grasrotandelen

Grasrotandelen kan gi verdifulle inntekter til Soon Fridykkerklubb. For å realisere vår  visjon om blant annet våtdrakter, kamera og båt til nytte for klubbens medlemmer, trenger vi din støtte. Det være seg mulige sponsorer, gunstige avtaler eller støtte gjennom grasrotandelen.

Via Grasrotandelen får klubben 5% av det du spiller for. Merk at Grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din – du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Du trenger Norsk Tipping spillerkort for å knytte deg til Grasrotandelen. Spillerkort får du kjøpt hos kommisjonær, eller du kan bestille det på www.norsk-tipping.no.

Vi oppfordrer deg til å knytte deg til ordningen allerede i dag, og du gjør det på en av følgende måter:

1. Hos Kommisjonær: Ta ditt spillerkort til en av Norsk Tippings mange kommisjonærer. Husk å notere vårt organisasjonsnummer: 997855078

2. SMS: GRASROTANDELEN 997855078 til 2020 (tjenesten er gratis).

3. Internett

Staå i Soon Fridykkerklubb

Your browser does not support iFrames.

Publisert i Klubben, Nyheter | Skriv en kommentar

Besøk av Norges Dykkkerforbund

I dag tar Norges Dykkerforbund, ved Stian Olsen, turen til Son for å informere om klubbdrift. Dette vil være et nytting informasjonsmøte som er åpent for alle. Det er bare å gi lyd om en ønsker å delta. Møtet avholdes fra 1845- 2015 i Øståsen Barnehage. Vell møtt.

Dykkes,
Fredrik

Publisert i Klubben, Nyheter | Skriv en kommentar