Kategoriarkiv: Trening

Treningstider høsten 2014:
Tirsdager, ute. Sted og tid etter avtale
Torsdager 17.00 – 1830, Grevlingen svømmehall
Søndager 09.00 – 1045. Grevlingen svømmehall

FreeDiversnight på torsdag

Diversnight er en årlig happening for alle dykkeinteresserte. For 9. gang på rappen arrangeres dette verden over. Målet i år er å slå rekorden, som er på 2749 dykkere fra 20 land.

Derfor vil Soon fridykkerklubb arrangere dette for barna inne i Grevlingen (i den normale treningstiden) og for de voksne senere på kvelden ute på Krokstrand, oppmøte ute rundt omkring 1940. Alle eller noen tar med en kaffe og/eller en kakebitterier.

Her kan du lese om fjorårets dykk

Husk lykt …. og snorkel!
Dykkes

Publisert i Nyheter, Trening | Skriv en kommentar

Topp oppmøte

Vi har fått en formidabel start på sesongen innendørs. Flust av barn og voksne på trening. De to siste torsdagene har det vært et sted mellom 15-18 barn samt 4-5 voksne, mens det nå på søndag kom hele 7 voksne og 13 barn. Da snakker vi kl 09.00 på morgenen…. det står det respekt av. (mer…)

Publisert i Nyheter, Trening | Skriv en kommentar

Jevn fordeling i godværet

Vi får vel la det labre været ta skylden for det beskjedne oppmøtet på årets første bassengtrening ute. Men som en Ulv en gang sa på en vang, det finnes ikke dårlig vær, bare mangel på våtdrakt. Likevel dukket 6 ivirge våtdrakter opp, en hadde til og med syklet fra Deør til Kjøvangen … og hjem igjen … TØFT. To barn, to ungdommer og to voksne koste seg i godt varmt vann på den ikke altfor ukjente stranda. I tillegg hadde vi en dykkeleder på land. (mer…)

Publisert i Nyheter, Trening | Skriv en kommentar

Bassengtreningen flyttet utendørs

Grunnet stengt basseng og relatvit varmt vann flyttes all trening nå utendørs. I dag dykkes det med utgangspunkt Kjøvangen. Vi vil revidere tidene og se på mulighetne til å okkupere kun en dag, men inntill videre forholder vi oss til følgende tider:

Tirsdager 21.00 – ……:
Sted: 
Bestemmes ut fra forholdene og alltid på hæl’n, men kom gjerne med ønsker.
For voksne og de eldste barna. Her prioriteres bilder, film og jakt. Ikke noe grilloppfordinger her, men en kaffe etterpå gjør at man får lyst til å snu.

Torsdager 18.00 – 20.00:
Sted:
Bestemmes ut fra forholdene og alltid på hæl’n, men kom gjerne med ønsker
Barn og voksne (barna prioriteres) og det oppfordres til sosialt samvær og grillig. Pass på å fore instruktørene så de ikke krymper ut av draktene sine. Snurrepipperier og pølser er det alltid plass til.

Publisert i Nyheter, Trening | Skriv en kommentar

Flott start på 2014

Etter en herlig trening for de voksne tirsdag, var det duket for mange av de enda ivrigere sjelene i klubben. Barna. Og med 14 barn og 3 voksne i vannet, kunne 5-6 voksne på land konstantere at dette er var en fin start på det nye året. (mer…)

Publisert i Nyheter, Trening | Skriv en kommentar

Jul med din glede

Nissemor, JuleNils’en og alle nissebarna var på plass da årets siste trening skulle markeres. Her var det både dype dykk og mageplask og grunnere dykk og fine stup. For ikke å snakke om den nydelige sjokoladekaken fra Henriksen-kids, de herlige Muffinsene fra Lauvli-kids og snurrepiperiene fra selveste nissemor, Anita. (mer…)

Publisert i Aktiviteter, Nyheter, Trening | Skriv en kommentar

Full fres i sommerferien

Sånn midt i sommerferien, mens andre idrettslag har tatt ferie og mange og enhver har valgt turen vekk fra Son, avholdt fridykkerklubben trening på Sonstranda. Man kan lett si seg fornøyd med 13 fremmøtte fordelt på 7 barn og 6 voksne. Ikke alle voksne var i vannet og ikke alle barna valgte maske og snorkel. Men hyggelig ble det og for mange en bra opplevelse. 3-4 meter fra strandkanten plukket instruktør Nils Petter opp et flott eksemplar av havets delikatesser. Det ble stor ståhei både blant medlemmene og andre badegjester og instruktøren selv kunne jo inkassere en finfin middag.

Hvorvidt det blir trening kommende torsdag eller ikke, avhenger av tilgangen til instruktører. Om det blir trening oppdateres dette på våre facebook sider

Forøvrig kan de som ønsker det melde sin interesse for å motta invitasjoner til mer uformelle sammenkomster med stor takøyde ved å sende mail

Publisert i Nyheter, Trening, Ukategorisert | Skriv en kommentar

Dårlig sikt og dårlig vær men en vanvittig bra gjeng

Gårsdagens dystre værmeldinger satte ikke noen stopper for ivrige barn, selvom både foreldre og instruktører iherdig prøvde å hinte til at kaffe og innendørs aktiviteter var å foretrekke. 12 sprekinger var i vannet en drøy time og på brygga hadde vi ytterligere 4 tobeinte og 2 firbeinte venner. (mer…)

Publisert i Nyheter, Trening | Skriv en kommentar

Bare bedre og bedre

Med en ny fridykker i hallen og flere som tok gjenværende krav til sertifisering, var det to stolte trenere som forlot hallen i dag. En herlig gjeng vi har fått æren av å bli kjent med. Ikke noe å si på hverken innsats eller progresjon hos nye eller gamle fjes. Rett og slett moro og klapp på skulderen. Vi gleder oss til å ta alle med ut (endelig avklaring på når første trening ute er kommer om kort tid) og vise de hva Sonskilen har å by på. Dessuten kan vi se frem til deltagelse på Svartås hytta, servering av SnorkelSuppe og ikke minst fridykkerleiren som kommer i løpet av sommeren/høsten.

Grattis til Emilie og Helena med bursdagen som var og svømming med bare Snorkel. Grattis til Sofie og Eirik som leverte med glans og velkommen til Julia. Takk også til alle de 12 andre barna som bidro til en fin dag i bassenget. Kanon

Publisert i Aktiviteter, Nyheter, Trening | Skriv en kommentar

Påskeferie

Siste trening før påsken ble unnagjort torsdag. Da ble det også mulighet for å prøve ut et av de to nye undervannskameraene klubben har kjøpt inn. Selvom undertegnede hadde glemt å lade batteriet, ble det allikevel tid til å få knipset noen bilder og tatt noen filmer. Vi driver jo med fridykking, da er det viktig med lavt stressnivå. Derfor fortsetter vi filmprosjektet etter påsken, og satser på en ferdig film før utesesongen begynner (i mai). (mer…)
Publisert i Nyheter, Trening | Skriv en kommentar