Kategoriarkiv: Ukategorisert

FreeDiversnight på torsdag

Diversnight er en årlig happening for alle dykkeinteresserte. For 8. gang på rappen arrangeres dette verden over. Målet i år er å slå rekorden, som er på 2749 dykkere fra 20 land.

Derfor vil Soon fridykkerklubb arrangere dette for barna inne i Grevlingen (i den normale treningstiden) og for de voksne senere på kvelden ute ved Kjøvangen brygge, oppmøte ute rundt omkring 1930. Alle tar med en kaffe og/eller en kakebit.

Husk lykt

Dykkes

Publisert i Nyheter, Ukategorisert, Utflukter | Skriv en kommentar

Fridykkerleir ble knall …. også i år

Grunnet fullbookede helger så langt øyet kunne se, ble det en noe avkortet fridykkerleir. Men at det ble suksess likevel kan vel antall deltagere tyde på. 14 barn, 8 voksne og 4-5 bikkjer inntok Hulvika fredag 30. August til lørdag 31. (mer…)

Publisert i Aktiviteter, Nyheter, Ukategorisert, Utflukter | Skriv en kommentar

Full fres i sommerferien

Sånn midt i sommerferien, mens andre idrettslag har tatt ferie og mange og enhver har valgt turen vekk fra Son, avholdt fridykkerklubben trening på Sonstranda. Man kan lett si seg fornøyd med 13 fremmøtte fordelt på 7 barn og 6 voksne. Ikke alle voksne var i vannet og ikke alle barna valgte maske og snorkel. Men hyggelig ble det og for mange en bra opplevelse. 3-4 meter fra strandkanten plukket instruktør Nils Petter opp et flott eksemplar av havets delikatesser. Det ble stor ståhei både blant medlemmene og andre badegjester og instruktøren selv kunne jo inkassere en finfin middag.

Hvorvidt det blir trening kommende torsdag eller ikke, avhenger av tilgangen til instruktører. Om det blir trening oppdateres dette på våre facebook sider

Forøvrig kan de som ønsker det melde sin interesse for å motta invitasjoner til mer uformelle sammenkomster med stor takøyde ved å sende mail

Publisert i Nyheter, Trening, Ukategorisert | Skriv en kommentar

Svømmehallen åpen likevel

Svømmehallen stenger ikke for vedlikehold før mandag, derfor går treningen torsdag og søndag som planlagt. Det forventes at hallen åpnes igjen onsdag.

Søndag er det forøvrig kursstart for de som skal være med på det. Slik det ser ut nå er det mange som ikke skal være med, om motsatt er tilfelle, bør man melde i fra SNAREST om barna skal få bøker til kursstart.

 

Publisert i Nyheter, Trening, Ukategorisert | Skriv en kommentar

GRATULERER!

Det er gledelig å kunne si at samtlige som deltok på CMAS*** teorikurset har bestått!
Nå gjenstår bare de praktiske prøvene i basseng og i sjøen.
Vi vil prøve å ha fokus på å trene på de praktiske prøvene på innetreningene fremover. Etter jul kommer vi til å ha «offisielle testdager» der de ulike praktiske prøvene vil bli gjennomført.

Publisert i Nyheter, Ukategorisert | Skriv en kommentar

Superdugnad reddet sharken

Lørdag morgen tikket det inn en MMS som fikk kaffen til å sette seg på vranga og baconet til å hoppe i taket. Ohaha, hadde ikke bare fått i seg, haien lå rett og slett med buken i været. Her måtte det dugnad til, den første i klubbens historie. Til tross for noen frafall ble oppmøtet mer enn bra. 6 karer, 3 barn og et kvinnfolk møtte opp med god dugnadsånd. (mer…)

Publisert i Nyheter, Ukategorisert | 1 kommentar

Dagens trening blir på SKUTEBAUGEN

Jeg er opptatt med å hente og levere barn til ridetrening og bursdager i ettermiddag og i kveld. Jeg kan dessverre derfor ikke stille på trening i dag.

Håper allikevel at de som vil dykke møter opp PÅ SKUTEBAUGEN fra kl 18-20.

Sannsynligvis blir det innetrening på søndag, mer info om dette i løpet av uka.

Dykkes! -np.

Publisert i Nyheter, Ukategorisert | Skriv en kommentar

Krokstrand i ettermiddag

Trening på Korkstrand i ettermiddag. Voksen hjelp etterlyses, da jeg må jobbe dobbelt og Rune er i London. Nils Petter kontrollerer fra land.

Publisert i Nyheter, Ukategorisert | Skriv en kommentar

SnorkelBåten nærmer seg sjøsetting

I dag ble SnorkelBåten grovvasket, men det gjenstår fortsatt en del jobb før den kan legges i sitt rette element. Om barn eller voksne har lyst/tid/ork til å være med blir det mindre jobb og hyggligere stemning. Vi håper å få båten på vannet i løpet av uka.

 

Gjenstående arbeid:

  • Slipe dørken (Nils Petter, mandag ettermiddag)
  • Male dørken
  • Snekre sete
  • Finvask
  • Polering
  • Lage pressening/kalesje (Roger skulle ta en titt på mulighetene)

Båten trenger også utstyr av ymse slag. Skulle du ha noe moro på lager er det bare å rope ut.

Send en mail om du er klar for å bidra, eller dra ned i Havna og ta deg til rette. Båten ligger inn til høyre ved det grønne skuret.

Hva skal båte hete? Kom med forslag både på navn til den og kjakken vi har fått.

Innkomne forslag

Publisert i Klubben, Nyheter, Ukategorisert | 2 kommentarer

Ny hjemmeside på gang

Som den alle ferske klubber, trenger vi også en fersk nettside. Her vil det komme endringer når du mest eller minst aner det. Har du innspill og/eller bidrag setter vi pris på det, ta gjerne kontakt. I mellomtiden kan du følge de som trosser snø og kuldegrader for å få i gang blodsirkulasjonen.

SnorkelP holder det gående ute, men bidrar jo også på treningen inne. Som forøvrig er Søndager kl 09.00 – 10.30 i Grevlingen Svømmehall.

Publisert i Nyheter, Ukategorisert | 1 kommentar